Originally posted by bounty hunter
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ne diraj mi Valtera
Taj mi je svojevremeno dao stručno mišljenje da bi trebalo da nađem devojku. Odličan savet, ali ne znam kako bi gospođa hunter reagovala na to. Doduše, napisao je i - "ili nađi devojku ili sam tu ja" Bilo smeha do suza.
Valtere, pusti ti Zlog, vidiš da je ljubomoran. Prati me pomno i dalje, čitaj i odgovaraj na moje postove, nije važno da li ih razumeš ili ne.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostIzvinjavam se ako sam poremetio vaš sklad. Nije mi bila namera. Neće se ponoviti [emoji16]
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
P.S: Crnogorski Maradona vam ide na kraju sezone, sto verovatno znate i sami.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostLose mi je poredjenje. Jedan je Burza
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostValtere, KO TI DRMA KAVEZ
Frustracije Partizanom meći po strani.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostNe diraj mi Valtera
Taj mi je svojevremeno dao stručno mišljenje da bi trebalo da nađem devojku. Odličan savet, ali ne znam kako bi gospođa hunter reagovala na to. Doduše, napisao je i - "ili nađi devojku ili sam tu ja" Bilo smeha do suza.
Valtere, pusti ti Zlog, vidiš da je ljubomoran. Prati me pomno i dalje, čitaj i odgovaraj na moje postove, nije važno da li ih razumeš ili ne.
Comment
-
Niko nama nije kriv, ni sudijska organizacija, "ljudi u crnom", više sile, protivnici...isključivi i jedini krivci smo mi sami. Toliko prosutih bodova na domaćem terenu ne može da prođe nekažnjeno i zato smo danas gde i jesmo. Zato vam gledamo u leđa.
Ali tebi nije potrebno da te neko isprovocira ti skačeš na svaki post o Partizanu. Uživaj u danima sreće jer kolo sreće brzo menja vlasnika. Nemoj da te upozorio nisam [emoji16]
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNiko nama nije kriv, ni sudijska organizacija, "ljudi u crnom", više sile, protivnici...isključivi i jedini krivci smo mi sami. Toliko prosutih bodova na domaćem terenu ne može da prođe nekažnjeno i zato smo danas gde i jesmo. Zato vam gledamo u leđa.
Ali tebi nije potrebno da te neko isprovocira ti skačeš na svaki post o Partizanu. Uživaj u danima sreće jer kolo sreće brzo menja vlasnika. Nemoj da te upozorio nisam [emoji16]
Comment
Comment