Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Partizanov bombarder Drinčić
„Od nas očekujem još jaču, čvršću, bolju igru i da dobijemo sve utakmice. Od Zvezde ne očekujem ništa. Smatram da bismo u slučaju da do kraja sezone igramo četiri utakmice protiv Zvezde lakše uzeli titulu“.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAli jebeni Kojic da onako donese pobedu Hvala mu, trebala nam je
Do titule se nece doci, ali bar smo pokazali ko smo i sta smo.
Hocemo penal za Zvezdu
Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Ja samo zamisljam situaciju da su nama svirana 2 penala u derbiju. Na ulicama kao 5. oktobra.
Nikolic veze nema ali bar im se nije naguzio kao sto bi neki Vermezovic i hvala mu. Drago mi je da je atmosfera u ekipi brutalna i da te njihove lazne nizove ne jebe niko 2%.sigpic
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostLjudi, ja sinoć razmišljam i skapiram koliko već dugo Volkov ne igra kako treba. Čini mi se da čovek više nije isti igrač od one situacije oko reprezentacije...
Jbt, mi bukvalno ne znamo kakav je osecaj igrati sa 2 dobra beka. Cenim da je mnogo dobra stvar
Comment
-
Kako je Sale, posle odbranjenog prvog penala, opleo po sudiji
Btw, ne treba zaboraviti ni nenoramalan pritisak na Partizan pred samu utakmicu, ali sve smo mi to prebrodili i trijumfovali. Jos jednom, svaka cast momcimaLast edited by Mr. Wolf; 27-04-14, 21:02.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment