Albert Nadj SD odmah.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo se vi sprdajte. Djura bi lagano uspostavio dominaciju u Španskom fudbalu i preuzeo primat od Barselona. Ne zaboravite da je najjača politička partija u Španiji "Španska Socijalistička Radnička Stranka"Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe znam dal' se sprdas, ali ta devojka kida od kako je dosla.
U svakom pogledu
Da se razumemo, ja kurve obozavam ali zna se kad i gde. Ne u FKP i uopste u SD Partizan.sigpic
Comment
-
-
Kad ste kod Miljka i nocnog zivota da vam opisem scenu u noci kada je odigran derbi.
Nakon sto sam se vratio kuci sa utakmice resih da titulu valjano proslavim i zaputim se lepo sa drugarima ( delijama ) u jedan prestonicki klub ispod Kalisa.
Ulazio sam i izlazio par puta zbog raznih stvari i u jednom od tih ulazaka snimim za stolom nas bekovski par Lazevski i Miljkon . Na moje povike Lazevskom "bravo majstore" decko se nasmeja i podize stisnutu pesnicu kao znak otpozdrava.
A onda na red dolazi Miljko...: Na moje povike "Miljko majstore,legendo..." lik me je tako pogubljeno pogledao,u fazonu "ja majstor?" . Posle nesto kontam,pa verovatno sam prvi lik koji ga je u zivotu pohvalio pa je bio u cudusigpic
Comment
Comment