Stvarno pojma nemam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Au jbt prava steta zbog Stjketa Cenim da do kraja polusezone nece stati na gol mada sve zavisi od toga do koje mere je slomljeno....nemam poverenja u Petrovica mada ako nista drugo eto i njemu prilike da pokaze da u bliskoj buducnosti mozemo ozbiljno da racunamo na njega....
Ogromna pobeda nad cvrstim protivnikom s obzirom na kiks rivala, a i s obzirom da smo igrali u cevrtak i dosta putovali....a i splavarili Derbi moze nesto da odluci a i ne mora jer po meni to vise zavisi od ovih tkzv manjih utakmica....ko tu manje kiksa lakse ce mu i derbi pasti...
Sad sam video kako smo primili gol....onaj igrac sto je bio pored Ifeanija je kriv ali je vise kriv golman..covek zagrlio prvu stativu..katastrofalno se postavio...sad me jos vise zabrinjava Stojkoviceva povreda...Last edited by fudbalinho; 07-10-12, 20:38.
Comment
-
-
Originally posted by fudbalinho View PostAu jbt prava steta zbog Stjketa Cenim da do kraja polusezone nece stati na gol mada sve zavisi od toga do koje mere je slomljeno....nemam poverenja u Petrovica mada ako nista drugo eto i njemu prilike da pokaze da u bliskoj buducnosti mozemo ozbiljno da racunamo na njega....
Ogromna pobeda nad cvrstim protivnikom s obzirom na kiks rivala, a i s obzirom da smo igrali u cevrtak i dosta putovali....a i splavarili Derbi moze nesto da odluci a i ne mora jer po meni to vise zavisi od ovih tkzv manjih utakmica....ko tu manje kiksa lakse ce mu i derbi pasti...
Sad sam video kako smo primili gol....onaj igrac sto je bio pored Ifeanija je kriv ali je vise kriv golman..covek zagrlio prvu stativu..katastrofalno se postavio...sad me jos vise zabrinjava Stojkoviceva povreda...Leo Westerman: "Neko sanja da zaigra u NBA ligi neko sanja da zaigra u ACB ligi a meni je bio san da zaigram za Partizan"
Comment
-
@Цолке, мислио сам на неки едит. Може то лагано да се уради. Али изгледа да сам се зајебао...
Што каже Асприља... тачно да се човек убије.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment