Ma cim se pomene vest (nebitno dal ej stvarno istinita ili ne) da neki nas mladi talenat odlazi a da je jedva par puta zgazio travu u Humskoj meni odmah pocne da se manta u glavi i izlazi mi para na usi kao u onim crtacima Od nase fudblaske skole i njenog odlicnog rada sa mladim igracima kao i dovodjenjem dobrih igraca iz manjih klubova iz Srbije mi smo mogli danas da imamo tim: Tosic, Sulejmani, Jovetic, Savic, Nastasic, Vukcevic, Ljajic, Cleo pa i Petrovic, Fejsa, Lazovic, Obradovic.....ovaj tim bi i Vermez mogao da dovede do druge faze LS...ako nista drugo mogli smo da zadrzimo danas bar DVA igraca od pomenutih ali ne moze to kod nas da prodje...kad pocnem da razmisljam ovako u fazonu sta bi bilo kad bi bilo osecam se kao Sasa Ilic kad je promasio onaj zicer protiv Reala
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
i 1994 da je Jugoslavija ostala jedinstvena mogla da bude prvak sveta u fudbalu jer tada ne bi mogo da joj se suprotstavi niko sem Brazila eventualno ali sta bi bilo kad bi bilo... A i ko ti garantuje da bi ponovo i sa tim timom uspeli nesto, Srbi smo brate, cudo smo mi...Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Pa ako nista drugo bar bi 101% svake godine igrali LS Al jbg sad o tome moze samo da se prica....ali problem je sto se to razbacivanje igraca i dalje ponavlja i nikako da prestane...mi ne teba da kupujemo igrace za neke velike pare vec samo da zadrzavamo one koje smo doveli za saku pirinca i one koje je nasa skola iznedrila...medjutim i to je naucna fantastika pored (ne)ljudi koji nas vode i celokupnog stanja u drzavi koje omogucuje takvim (ne)ljudima da nas vode....
A sto se tice zadnje generacije iz ex-yu...ne treba trositi reci...pa evo i danas kad bi se pravila reprezentacija od tih ex-yu zemalja nijedan trener ne bi mogao da se odluci kakav ce mu tim biti jer ima toliko kvalitetnih igraca....
Comment
-
Svako ko se zanosi da smo mogli da zadrzimo Clea i kompaniju (nema to veze sa Djurom ili sa vlascu koja je glavna u drzavi) nije bas svestan u kakvim se vremenima zivi. Da igrate za Partizan,svi bi ste otisli za prvim parama (ko ne bi).
Ostaje nam da se borimo za titulu,koja ce biti nasa jedino ako dobijemo oba derbija,ostalo je u ovom trenutku manje vazno.
Ajde bre
Jedan je...
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSvako ko se zanosi da smo mogli da zadrzimo Clea i kompaniju (nema to veze sa Djurom ili sa vlascu koja je glavna u drzavi) nije bas svestan u kakvim se vremenima zivi. Da igrate za Partizan,svi bi ste otisli za prvim parama (ko ne bi).
Ostaje nam da se borimo za titulu,koja ce biti nasa jedino ako dobijemo oba derbija,ostalo je u ovom trenutku manje vazno.
Ajde bre
Jedan je...
A sto se tice kup utakmice, Askovski bogami uvek odigra odlicno kada mu se ukaze prilika. I treba se ozbiljno racunati na Brasanca. Drago mi je sto se vratio sa pozajmice i zeleo bih kada bi dobijao malo vise minuta na utakmicama.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Vojvodina promenila trenera bez razloga, upali u losu formu tako da sutra ocekujem laganiju pobedu nego sto bi bila da nisu napravili glupost sa trenerom....mada vole ovi nasi da nas iznenade....aj sutra pobedom da dokazemo da dve zadnje petarde u prvenstvu nisu slucajnost....a posle toga gostovanje Rubinu...zjbno
Comment
Comment