Originally posted by colke995
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostNavodno Partizan pregovara sa Mrdjom. Sta mislite, koliko je to realno i koliko je to dobra solucija?РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Kad bi bio jeftina investicija, mozda bi i moglo da se razmislja o njegovom uzimanju, bar da sedi na klupi ako nista vise. Ovako za te pare kao sto kaze asprilja, moze se naci 3x bolji napadac. Pominju se jos Stanojevic i Pajovic, mada ne znam koliko ti ima istine.Last edited by colke995; 09-05-12, 04:22.sigpic
Comment
-
Ma procice kroz novine i portale jos 30ak imena,ubosce 3 i mislice da su neka jaja
Da se privede sezona kraja,da vidimo ko ce biti trener...onda da vidimo ko ide i tek onda ko treba da dodje
Sto manje drvne gradje iz nase lige. Ne bih imao nista protiv Stanojevica (naravno ne onog iz Kine).
Comment
-
Nova imena za danas. Pominje se povratak Simona Vukcevica sto je po meni nerealno, zatim se pominje "crnogorski" Kaka, Marko Bakic koji je po meni sasvim solidan igrac, ima 18 godina i igra u veznom redu. Tu je jos Djordje Rakic, Merebasvili je navodno vrlo blizu da potpise za nas, kao i da su pregovori sa Knezevicem i Maslacem pri kraju.sigpic
Comment
-
-
Dobro je, on i Aksent ce to lepo popuniti a za Miljka je Dani Alves licno. Rukavina navodno trazi mnogo para.
A taj "crnogorski Kaka" je jos jedan Faljijev pulen, treba Dzigiju koji je 2x jaci igrac, nase dete i Grobarcina da krade minute. Dalje od svetinje!sigpic
Comment
-
Pauljevic odlican igrac i drago mi je sto smo ga doveli , samim time Miljko mora da ide a videcemo ko ce biti 1. desni iako sto se rece prvo da vidimo ko ce nas voditiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Comment