Meni nije jasno sto nema Dijare medju rezervama.Sve klinci na klupi.Sva sreca pa vodimo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma ako primimo 2 i damo 2, svakako da postoji sansa da izgubimo . Cak bih i voleo da se to desi, pa da konacno oteraju ovog majmuna pozerskog .
EDIT: Aco, molim te menjaj avatar, ne mogu gledati tog neandertalca vise, smucio mi se, ocu da povracam .
Volkov je jedina svetla tacka, jedino on i veliki Sale Ilic zasluzuju da nose crno-beli dres .
Toliko od nasih 5 golova tamo i 15 golova u Hramu .
Babovicu bre... pa jaoooo majku muuuu... ma nije vredno da se nerviran ovoliko, od sada gledam mec potpuno ravnodusno .Last edited by ЕлБиЏеј; 25-08-11, 21:58.
Comment
-
Sad znaci kad sam ustao iz dnevnog dobio sam 4 nuspojave : 1) vrti mi se u glavi , 2) ne mogu hodati , neka tezina u meni , jos nek ispadnu pa nek me lupani srcani pa da se oprostimo na domaci nacin , crkli svi da Bog da , ne mogu Samroka pobediti , jaooo Boze ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJadno je sto ih nismo nabili 5-1,ali realno preterujete...mnogo smo dobrih sansi imali,znaci igra nije toliko losa koliko je realizacija!
Idemo do pobede!
Babovic i Rankovic su obicni jadnici,i napolje iz Partizana!Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment