Igrace Babovic u JSL to je sigurno...statistika ga vadi...a i Neca mora jos dosta da uradi ne bi li okajao grehe. Iskreno cisto sumnjam da ce Manga odigrati koju tekmu kao starter. Nece se tvrdoglavi Stanoje promeniti. Ocekujte Vukic,Ilic,Babovic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma znam, cisto se nadam da bi moglo drugacije, mozda Stanoje posle Genka ipak da sansu Neci ali tesko, a ne zaboravimo i ko je Babovicev cale.
Nadao sam se ovde nekom ozbiljnijem protivniku pa da u prvom mecu bez Vukica iskidamo i Stanoje vidi koliko to bolje izgleda ali ove mozemo mi s foruma da pobedimo.sigpic
Comment
-
Prvo poluvreme vrlo dobro , vrlo lepo igramo i to je Stanojeviceva zamisao , pre svega me odmah odusevilo to sto igra Tomic umesto Babovica , nzm gde Scepovic nisam informisan kao ni Aksentijevic ali ok ... Neca do skandala onoga prosle sezone i Neca od skandala su dve apsolutno razlicite osobe , kako se samo preporodio , ja onog VUkica vise ne mogu gledati na terenu , svaki put kad ga vidim povratio bih , nece da potrci ko da je Bog. Pre slobodnjaka jos kazem tatinom kolegi sto je sedio sa mnom sad gledaj gola tj pored mene i zavuce ga Neca , postaje mi jedan od najdrazih igraca , vidi se koliko je Partizanu trebao jedan prodoran bek , Volkov je strasan igrac i to pokazuje iz utakmice u utakmicu , Rnic i Ivanov solidni za poluvreme kao i Medo i Ilic , Vukic jaoo 2 puta sam video gde mogao uskociti on ni da se pomeri , sta bi sa Eduardom posle centarsuta kao da je malo zglob iskrenuo ali ok bolje da ga izveo , voleo bih i Diarru videti na terenu , odoh u grad pa cu dole gledati drugo poluvreme a komentar celog meca kad se vratim ... SLAVICE SE TITULA ... PARTIZAN JE SAMPION , PEVA CELA SRBIJASale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Odlično, nema šta!
Jedino te pojedince treba oterati, ali za sada dok Manja ne stigne nemamo zamenu za Saleta po levom krilu, a onda on tu upada , a čaša na Vukićevo mesto, bar ja tako kontam stvari!
Dokazali smo da nam ovde nema ravnih, i tek neće biti. Kad se sve složi retko koja ekipa može da nam parira, u stvari nijedna!
Comment
-
Neverovatno koliko jedan igrac moze unistiti igru . Znam da covek ne moze da potrci, znam da nije ni 0,5% onoga sto je bio, ali neka se makar bori na terenu . Ni jedan klizeci, ni jedan sprint ... nista . Moron belosvetski . Vukicu majmune .
Comment
-
Ma jednostavno ne mogu da ga podnesem . Hvala mu na svemu sto je nekad radio, ali on je razlog sto smo izgubili od Genka i to ne mogu da mu oprostim .
Nije on srao po svetom dresu, ali da neko u 92. minutu protiv usranih Belgijanaca lezi na travi sa sve kapitenskom trakom, u trenucima kada nam je gol najvazniji, kada nam Evropska sudbina visi o koncu, to ne mogu da shvatim . Hvala Bogu pa ima problem sa kartonima, pa ne moze da nas unisti protiv onih pacenika .
Comment
Comment