Stanoje spasi nas i napravi korak : 1) Ili daj otkaz 2) Ili promeni nacin igre i da igramo ofanzivno jbt , svi se brane , nigde napada , Boze me sacuvaj , pa ovako ako budemo igrali i Samrok ce nas pobediti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Opustite se ljudi,bice bolje,bice mnogo bolje...Ivanov je dobar stoper,samo na svakoj tekmi ima po jedan kiks.To ce da se iskoreni. Stojke je odbranio jednu 1000% sansu.Dobili smo desnog beka,samo da Stanoje to vidi.Volkov kad se vrati bice to kako treba da bude. Rna bolji nego sto se iko nadao kada je potpisivao...Babovic se nece nagledati terena,samo da Neca nastavi kao sto je krenuo. Vukica istrpite do januara,Sale ce se popraviti. Dijara ce izgleda opet da gazi. Edu je odlican spic.
Danas je bio los dan,jos su osamuceni zbog Samroka,lose su usli u mec. Tek je drugo kolo,ima ih jos dosta. Verujte malo u tim,nije tako tesko ;)Last edited by Ljuba90; 21-08-11, 21:33.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostKoji je ljuba optimista,pa to nije normalno.
Nije Stanoje kriv sto prodaju najboljeg stopera lige za ogromne pare,a dovedu mu povredjenog igraca za dz. Sto mu nisu doveli krstenog desnog beka itd itd.
Ali i sa ovakvim timom mozemo da dominiramo ;)
Comment
-
Meni samo nije jasno gde idu te pare od prodatih igraca , pazite sta smo zaradili prosle godine :
1) Liga Sampiona - 10 miliona
2) Savic - 7 miliona (ako odbijemo sto je BSK-u otislo)
3) Fejsa - 2.5 miliona
4) Cleo - 6 miliona
5) Petrovic - 4 miliona
Zaokruzimo sve na 30 miliona da smo zaradili prosle sezone. Na kupovinu smo potrosili max 5 miliona. Nek su dali i 5 za igrace da se odplate iako je i to preterano jer su igraci redovni otplacivani ostaje 15 miliona , ali sta je sa tih 15 bilo , nije valjda sve strpano u necije dzepoveSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ni meni nije jasno sta se desava , ma bitno da me Partizan odvalio na tiketu znaci samo on i u Cetvrtak i danas ali to je nebitno , moramo bre da popravimo igru i to je bas ono sto sam pricao u temi kada sam napisao opsirni post za Partizan i Dinamo , nemamo ofanzivnu , mi ponovo cim smo zabili gol ponovo smo krenuli defanzivno igrati i oni su nam utrpali jos 2 ... Nemamo vezni, nemamo napad. Imamo mi to ali nemamo igrace koji mogu izneti teret , Eduardo stalno igra na granici offsidea ali nikako da prodje to i da zabije gol. Nemamo napadaca koji zna zabiti gol i ponovo L.Markovic igra od pocetka pored Diarre i Eduarda na klupi , daj stavi Diarru ako moze pripremne neka odigra 60 minuta pa ga izvadi ili Edu-a. Ali dzabe kad ni oni ne znaju dati gol , Vukic je po obicaju odigrao za Babovic = Kanta ... Igra samo sa jednom nogom , drugu vuce , nista nije napravio sem onog centarsuta desnom nogom , zavrsilo je prelepo , bez sanse za gol. Tomic danas isto nista posebno. Stankovic nam igra levog beka Pa sta cemo kad su svi povredjeni , kod nas gerijatrija svi u bolnicama : Volkov,Lazevski,Miljkovic , bolje da je postavio Tomica da igra levog beka a da je ubacio Ilica i Vukica nego da nam igra Stankovic koji se ne moze sastaviti ... Aksentijevic defanzivno prosecan ali je ipak zabio vele-gol pa mu svaka cast. Rnic koliko god sam video da su ga neki pljuvali kad je potpisivao , neverovatno koliko se Rnic popravio od pre ... Dosta nam je pomogao i cak mislim da je to najbolje pogodjen transfer ovog leta. TJ nije transfer jer je bio slobodan ali Neca Rnic igra odlicno u odbrani za razliku od Ivanova Evo idealnog tima kada bi svi bili spremni :
GK - Stojkovic
DR - Aksentijevic
DC - Rnic
DC - Anderson
DL - Volkov
DMC : Medo
AML : Manga
AMC : Babovic
AMR : Tomic
FC : Diarra
FC : Eduardo
Klupa
R1 : R.Ilic
R2 : Rankovic
R3 : Ivanov
R4 : Smiljanic
R5 : S.Ilic
R6 : Vukic
R7 : Jovancic
Evo kako bi ovo bilo lepo. Ilic se zalaze na terenu maximum i daje sve ali dzaba kada vise nema snage , bolje da igra sa klupe pa udje svez zadnjih 30 minuta i odigra odlicno kada treba. Ovaj Manga igra levo i to je super da sklonimo Saleta i ubacimo brzinu a desno staviti lepo Necu Tomica i sad AMC da igra ili Babovic ili Ilic. Ali da se menjaju , Babovic bolje da igra AMC nego AMR jer zna igrati samo sa jednom nogom , ovamo mu zatvoris na krilu jednu stranu i aj cao pogotovo sada u Evropi. Pa nek se menjaju on i Ilic a tu ce i Vukic sigurno uskakati. Napad kada svi budu konacno oporavljeni , ako Diarra prodje tu mentalnu barijeru , on i Eduardo bi bili odlicni spicevi sa Jovancicem na klupi i Scepovicem ponekad jer meni Scepovic jos nije taj kalibar. L.Markovic je jos mlad kao i Ninkovic i njih jos ne treba forsirati. Babic i S.Markovic ponekad ali samo na klupu. U defanzivi treba igrati Aksentijevic jer je nas najbolji desni bek trenutno. Miljkovic kod mene ni 5 minuta ne bi igrao a Rankovic moze uci da ga zameni ili na poluvremenu ili od 60-70 minute. Tih 60 sto bi odigrao Aksentijevic a levo Volkova koji nam najvise vredi i zeznuo sam se , on nam je najjaci transfer ove godine. Stoper da bude Rnic i sada ili Ivanov ili Markes , Ivanov ako se sredi u glavi iako je Markes Brazilac , tamo njihova liga nosi neko iskustvo. Pa sa ovim timom bi ubijali sve , ali poznavajuci Stanojevica ne bi me cudilo da on igra u ovom timu i kada su svi zdravi :
GK : Stojkovic
DR : Miljkovic
DC : Anderson
DC : Ivanov
DL : Volkov
DMC : Smiljanic
AMR : Babovic
AMC : Vukic
AML : Ilic
FC : Eduardo
FC : Jovancic
Sada je prilika da se Sale Stanojevic dokaze i da vidimo da li je uistinu trener za PartizanSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Samo da Partizan udje u LE,da imamo barem jedan klub tamo,da mozemo pratiti nekog.A sjecam se da su LBJ i Nash,najavljivali oko 10.golova u mrezi ovih vodoinstalatera iz Irske,znaci u BG moraju da utrpaju oko 9.golovasigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostSamo da Partizan udje u LE,da imamo barem jedan klub tamo,da mozemo pratiti nekog.A sjecam se da su LBJ i Nash,najavljivali oko 10.golova u mrezi ovih vodoinstalatera iz Irske,znaci u BG moraju da utrpaju oko 9.golova
Comment
-
Originally posted by Miko View PostMeni samo nije jasno gde idu te pare od prodatih igraca , pazite sta smo zaradili prosle godine :
1) Liga Sampiona - 10 miliona
2) Savic - 7 miliona (ako odbijemo sto je BSK-u otislo)
3) Fejsa - 2.5 miliona
4) Cleo - 6 miliona
5) Petrovic - 4 miliona
Zaokruzimo sve na 30 miliona da smo zaradili prosle sezone. Na kupovinu smo potrosili max 5 miliona. Nek su dali i 5 za igrace da se odplate iako je i to preterano jer su igraci redovni otplacivani ostaje 15 miliona , ali sta je sa tih 15 bilo , nije valjda sve strpano u necije dzepove
Kleo €3,2m
Petrović €3,4m
Dodao si više skoro €5m.
Kako priča Đura, Partizan je potrošio više od €4m za transfere što je veoma mnogo za ove prostore. Onda i nije toliko loš prelazni rok. E sad zavisi na koje igrače su davane pare...
A ove ostale pare ulaze u redovan godišnji budžet koji je potreban za finansiranje (uglavnom preživljavanje jedne ili 2 godine). I onda opet prodaja igrača. Ništa čudno za ove prostore.
I onda ništa ne može u Evropi da se uradi kad sve što vredi mora da se proda. Tako je sa svim klubovima u zemlji. Kad bi igrači ostajali do svoje 25. godine u zemlji mogli bi nečemu da se nadamo.
Što se tiče Partizana stvarno mi je nejasno što su prodali Nastasića Fiorentini a dečko nije odigrao nijedan meč za Partizan. Da su sačekali 2-3 godine i da ga uvale za mnogo veće pare. A dečko je veliki talenat...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
oterati Stanojevica? A ko ce onda doci? Nemojte da bude kao sa Anticem kada su svi hteli da ode a sada bi dali ruku da se vrati umesto Pizona... Nije Stanoje toliko problem... Pravi on greske ali delimicno je kriva i uprava jer covek nema na raspolaganju dovoljno konkretnih igraca.Babovic i Vukic nisu za Partizan,treba nam redovan ofanzivni vezni.
Sto se tice Stankovica na levom beku,jbg kada su povredjeni i Volkov i Lazevski... A Rankovic pored ovog Aksentijevica ako opet dobije prednost onda stvarno Stanoje mislim koji ti je k===c ?!Last edited by milanche; 22-08-11, 19:08.
Comment
-
Naravno da je Stanoje kriv za sve lose rezultate do sad . On i Vukic . Mislim, koji debil se zatvara protiv metaloglodača iz Irske . Polako pocinjem da mrzim tog coveka . Najavljuje raspucani Partizan, a mi postavljamo bunker protiv Sevojna ...
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostMa sta vas sad Stanoje dira? Pa ne moze Partizan da dobije SVE utakmice u domacoj ligi.Naravno da im je sada pre svega Samrok u glavi,ma koliko da su slabiji od nas,ipak je to najvaznija utakmica sezone.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment