Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ma nebitno je to, nego sto pojednici misle i pale se da uprava radi najbolje po klub, a u stvari rade najbolje za sebe(svoj dzep)...
missim normalno da nije nebitno kad prodajes nekog i za 5 miliona, al zar vam to nije najtelentovaniji i najboji odmrambeni unazad ko zna koliko godina?
i eto sta ima veze jel prodat za milion, dva, 10, kad cete sad na njegovom mestu da razigravate palermovog igraca, labrina koji ima 21 godinu..
Comment
-
Originally posted by carter985 View Postma nebitno je to, nego sto pojednici misle i pale se da uprava radi najbolje po klub, a u stvari rade najbolje za sebe(svoj dzep)...
missim normalno da nije nebitno kad prodajes nekog i za 5 miliona, al zar vam to nije najtelentovaniji i najboji odmrambeni unazad ko zna koliko godina?
i eto sta ima veze jel prodat za milion, dva, 10, kad cete sad na njegovom mestu da razigravate palermovog igraca, labrina koji ima 21 godinu..
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSamo jednom se neki klub sa ovih prostora iskurcio da ne proda nikog. zvazda kad igrala kval ls sa psv-om svi znamo od tada gde ste i sta ste....
franjevci cestitam na prodaji montenigersa. eno njegova montenigers braca slave u poznatoj kafani na putu za padinjak. kaze mi drugar casti lik celu kafanu. ko udje dobija odamh i veceru. malo li je za drvo 3milki. plus pola miliona od prosle godine i jos pola za podrsku. za nigersmonte 4miliona za samoubicinog sina dobar dil.Last edited by dr.dule; 17-06-11, 22:17.
Comment
-
Kakav bre Nemanja Vidic petarda igrac samo u onoj duvarcini od lige i moze da igra kad god cuva klasnog spica ili crveni dobije ili ga doticni napuni, pogledajte bilans protiv Toresa ili Drogbe pa samo kad se setim onog bacanja u klinicku smrt a ne lomljenja kicme od strane Etoa 2009 sve mi toplo oko srca.
Edit: Kroz 5 dana cemo dobiti spica stranca pregovara se sa 2 juznoamerikanca i jednim portugalcem mozda jos neko uskoci u pricu ali za sada je ovo.Last edited by LBJmvpFORlife; 17-06-11, 23:40.
Comment
-
ti to nekog nazivas prljavim?
Comment
-
Ajde bre dosta vise!
MVP,ne padaj na glupe provokacije i ignorisi to.
Dule i carter,ne znam sta zelite da postignete smaranjem i spamovanjem teme.Ja razumem da vi mrzite Partizan isto kao sto ja mrzim Zvezdu ali ne vidim nikakvu poentu,posebno ne zato sto vama ne dolazi niko u temu tog vaseg tima da tako smara.Zato prestanite!
EDIT: Dule,MVP ne treba to da ti govori ali isto tako ti ne treba ovde da smaras sa glupostima.Razumem da ti je krivo sto smo sampioni u fudbalu,kosarci,vaterpolu,rukometu i odbojci i cak nam je i sladoled lepsi od vaseg pa verovatno zato zelis da ispamujes temu ali necete ni ti ni carter.Last edited by Casiraghi; 17-06-11, 23:51.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-NashMVP ne treba to da ti govori ali isto tako ti ne treba ovde da smaras sa glupostima.Razumem da ti je krivo sto smo sampioni u fudbalu,kosarci,vaterpolu,rukometu i odbojci i cak nam je i sladoled lepsi od vaseg pa verovatno zato zelis da ispamujes temu ali necete ni ti ni carter.
poz franjevci a usput nekim da pozelim da obidju malo poljud i maksimir pa da osete malo neko pravo gostoprimstvo.
Comment
-
Originally posted by dr.dule View Postnije meni krivo sto ste vi sampioni. budite. onaj trenutak 91 je bilo dovoljno meni za ceo zivot. ima pametnijih stvari u zivotu od sporta. ovo spamovanje dobro dodje kao ubijanje vremena. dobro necu vas posecivati posto ipak nisam cistio svinjarnik 20 godina i gledao kako da dotaknem asfalt.
poz franjevci a usput nekim da pozelim da obidju malo poljud i maksimir pa da osete malo neko pravo gostoprimstvo.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostI nikome neces govoriti da je franjevac jer ti sledi ban!
Comment
Comment