Originally posted by DovlaBGD
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako mi se nesto svidja, onda je to sto su skoro svi potrebni igraci dovedeni na vreme.Bilo bi odlicno kad bismo ove nedelje zavrsili posao sa jednim stoperom.Ono prosle godine je bilo katastrofa sta su uradili.Kako su se zavrsavale utakmice LS, tada su nama pristizala pojacanja.Ovako dobar deo njih ce da prodju pripreme i mislim da bi trebalo da doguraju barem do cetrvte runde i da imaju sigurnu jesen.
Comment
-
Cisto sumnjam da ide negde ovo leto,mislim da ce bar jos sledecu sezonu odigrati za nas.
Onaj Saric iz Liverpula sto se pominjao ranije da ce da dodje je danas dobio otkaz sa jos trojicom i sad je slobodan igrac.Za Liverpul nema kvalitet(mogao bi u buducnosti da bude rezerva)ali kod nas bi mogao da igra i da bude dobro pojacanje.sigpic
Comment
-
S obzirom da Ljuba nema godinu dana utakmice u nogama da ce mu trebati vremena da se vrati u zivot 2.5 miliona je sjajna cena, sta je jos sjajnije njegov odlazak znaci definitivno ostajanje Radosava i Stefana. Bice obrta uglavnom jos uvek nije nista ni blizu gotovog. Jurimo nekog Koreanca odlican je igrac ali ga traze neki Francuzi i Nemci tako da cemo tu tesko da valjamo. Promocija Ivanova sutra u 1.
Comment
Comment