Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: PARTIZAN FC
Moglo je da se da bar jos 3 komada,da Sale nije umoran bio zato sto je izginuo u defanzivi dao bi gol u onoj kontri,ali svaka njemu cast na igri...onda adija je mogao bez problema da ga metne kada mu je tejgo ostavio,i naravno ono sto je Ilievu odbranio Stamenkovic se retko kad brani
Sve u svemu dupla kruna je realnost &+I}\
Comment
-
Свака част фудбалерима и навијачима Партизана, дупла круна на видику! Сви на Бањицу!
Comment
-
Adija bi po meni morao da igra od pocetka u revansu jer ce Zvezda morati da krene na sve ili nista a to znaci puuno prostora za kontre ,sto dalje implicira da bi Prince i Adija svojom brzinom verovatno brzo ugasili sve dileme :.8-] Iliev je nekako spor,on je vise dobar kada se protivnik zatvori.
Comment
-
Muziku bira Radisa Ilic
&8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
&8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
Comment
-
Svaka cast za Radisu.Ja i nisam neki ljubitelj hard rocka i metala ali bar ne slusa ziljavi pop ,narodnjake i tehno... <thumbsup> A Pantic ljakse #%d*
Setio sam se kad je bilo pre 4,5 godina u novinama kako je Bekam navodno pustao R.Vilijamsa u svlacionici pred par utakmica Engleske reprezentacije i uvek bi izgubili ili igrali nereseno ,pa je Rio resio da uzme stvar u svoje ruke i poceo da pusta AC/DC ili tako nesto... &*#GI(] Doduse ispostavilo se da im nije ni to puno pomoglo #%d*
Sve u svemu,Radisa me iznenadio. #$&+|r
Comment
-
[quote author=Ljuba90 link=topic=1076.msg274181#msg274181 date=1300655149]
Ne moze covek da istrci...ali ne moze ni Iliev da udari neki sprint,ne kapiram zasto #%d*
[/quote]
To su Stanojevi ortaci jebali ga oni, jedino Kapiten i Mladen zasluzujuda igraju od stare garde, ovu dvojicu ne mogu da gledam kako se razvlace...
Comment
Comment