Announcement

Collapse
No announcement yet.

TIP DANA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gologuzan View Post
    Lose
    4-1
    Za danas Real - Man UTD X2, kvota (2,17).
    Neverujem da ce se veceras Mancester tako lako predati, kao ni da ce Fergi da dopusti da Real dodje sa prednoscu na Old Traford. Realno po meni je X, ali fina kvota je i na dvoznak. Pored ovoga verovatno cu probatisa RVPersie daje gol kvota 3, po meni prevelika ako se uzme u obzir u kakvoj je formi ove sezone.
    1:1. Steta sto RVP nije iskoristio ono na kraju, fino bih uvecao dobitak.

Skor
    5-1
    If you do not believe you can do it then you have no chance at all.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      6:0 6:0 4:2

Fed - Zemlja manje od 18.5 @1.95
      6:3 6:1 - 5:2

Idemo dalje Federer - De Bakker manje od 19.5 @1.8
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Анжи-Хановер 1 (1.65)

Капира да Богати Руси иду на освајање овог трофеја, доста троше и стварно би било изненађење да испадну већ на првој препреци иако је Хановер мени готивна екипа. Било како било 1 је вечерас мени виђен без обзира на кончан искод двомеча јер Руску зиму није могао да победи један Наполеон, па добрим делом ни Хилтер, неће ни потомци овог последњег.

Мој скор: 2-3

Comment

• Originally posted by NbaIsMyLife View Post
          Boston Celtics vs Chicago Bulls 1 @1.80

Od kada se povredio Rondo Boston igra neverovatno dobro u poslednjih 7 utakmica su imali samo jedan kiks i to protiv Carlota plus igraju kod kuce,trebalo bi da dobiju.

Moj Skor 5-5
          71-69

Moj Skor 6-5
          "Nikad ne odustaj od necega sto volis"
          Legends never die. Mamba will be back!
          sigpic
          HOUSE ALL NIGHT LONG

Comment

• Originally posted by Reise View Post
            Los Angeles Clippers - Houston Rockets (-10,5) H2 @ 1.85

Za sve koji igraju online. Ne igra Harden za Rocketse, bilo bi veliko iznenadjenje da ih Clippersi ne odvale posteno.

3-4
            10 bilo za Clipperse

3-5
            sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
              10 bilo za Clipperse

3-5
              Igrao si H2, prosao si
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                Igrao si H2, prosao si
                Nije u svakoj kladionici isto H1 i H2 , ja se cesto zbunim posto igram na netu i onda kad igram vani u kladionici sjebem se totalno , citam dole ispod kao da sam prvi put usao u kladionicu sta je sta.

EDIT:

manda budi dobar daj covjeku pogodjen par , pao je za samo pola kosa. ;)
                Last edited by Rossonero; 14-02-13, 15:32.

Comment

• Zenit - Liverpool(a.h) 1 @1,60
                  Rusi su odmarali dva mjeseca, ali mislim da ce smoci snage da slome LFC, ipak gore ce biti oko 6sati -4-5stepeni, a to nece nicija prednost biti, rusi se pripremali u Turskoj
                  Mislim da ce uzeti, ipak LFC i sa losim ekipama ima problem, a azijac je za osiguranje.
                  Mada treba uzeti da je trener LFC rekao da ce izaci sa najacim sastavom.

4-7
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ma pogrijesio, htio H1, al eto prodje to sto sam stavio. A i vidi se komentar kakav je bio dolje i sto sam htio.
                    @Rosso Onda bi trebao jos 2 da mi ispravi jer su me bacale za po kosa.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
                      Zenit - Liverpool(a.h) 1 @1,60
                      Rusi su odmarali dva mjeseca, ali mislim da ce smoci snage da slome LFC, ipak gore ce biti oko 6sati -4-5stepeni, a to nece nicija prednost biti, rusi se pripremali u Turskoj
                      Mislim da ce uzeti, ipak LFC i sa losim ekipama ima problem, a azijac je za osiguranje.
                      Mada treba uzeti da je trener LFC rekao da ce izaci sa najacim sastavom.

4-7
                      Doslo uzeli Rusi 2-0, bio ovo dobar kec 2,60, ali dosta i ovo.

5-7
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                        Анжи-Хановер 1 (1.65)

Капира да Богати Руси иду на освајање овог трофеја, доста троше и стварно би било изненађење да испадну већ на првој препреци иако је Хановер мени готивна екипа. Било како било 1 је вечерас мени виђен без обзира на кончан искод двомеча јер Руску зиму није могао да победи један Наполеон, па добрим делом ни Хилтер, неће ни потомци овог последњег.

Мој скор: 2-3
                        Испоштовали 3:1

Мој скор: 3-3

Comment

• Laval - Sedan 2 (3.60)

Koeficijent na pobjedu domacina je krenuo padati tokom dana, tako da se moglo naci i ogromnih 3.90, ali je ubrzo krenulo u kontra-smijeru, tj. kvota na Sedan pada kako se blizi pocetak meca. Prilicno ocekivano, uzimajuci u obzir da uprkos trenutnoj poziciji na tabeli, Laval nema nista sto ga odvaja od Sedana po kvalitetu. Eventualno domaci teren, ali uzimajuci u obzir vaznost duela i veliku fokusiranost od strane gostiju, tesko da ce to donijeti neku veliku prevagu. Laval u ulozi blagog favorita, ali mec je itekako otvoren. Daleko od sigurice, ali uz trenutni koeficijent, definitvno vrijedno igranja i moj singl za danas.

0 - 0

Comment

• Originally posted by BLBL View Post
                            Laval - Sedan 2 (3.60)

Koeficijent na pobjedu domacina je krenuo padati tokom dana, tako da se moglo naci i ogromnih 3.90, ali je ubrzo krenulo u kontra-smijeru, tj. kvota na Sedan pada kako se blizi pocetak meca. Prilicno ocekivano, uzimajuci u obzir da uprkos trenutnoj poziciji na tabeli, Laval nema nista sto ga odvaja od Sedana po kvalitetu. Eventualno domaci teren, ali uzimajuci u obzir vaznost duela i veliku fokusiranost od strane gostiju, tesko da ce to donijeti neku veliku prevagu. Laval u ulozi blagog favorita, ali mec je itekako otvoren. Daleko od sigurice, ali uz trenutni koeficijent, definitvno vrijedno igranja i moj singl za danas.

0 - 0
                            3:0 FT

Blahhh...pucanje u drugom poluvremenu...

0 - 1

Comment

• Cardiff City - Bristol City 1 (1.50)

Cardiff u velikom naletu i za razliku od nekih prethodnih sezona, kada su imali mozda i daleko bolje sastave, cini se da su ovog trenutka dosta konstantniji i da ce najvjerovatnije postati drugi velski tim koji ce zaigrati u Premiership-u. Tradicionalno jedna od najboljih domacih ekipa od ulaska u Championship prije nekoliko godina i jednostavno prejaki za ovu verziju B City-a, koji je generalno sposoban itekako iznenaditi i u gostima, ali uzimajuci u obzir veliku nestabilnost u odbrani, tesko da mogu izdrzati svih 90 minuta u istom ritmu protiv Bellamy-a & Co.

0 - 1

Comment

• ajmo koji tip za danas

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X