Znaci,kako sam naziv teme kaze,ovdje cemo postavljati svoj udarni tip dana. Ne 2,ne 5,ne 10,vec jedan,na koji imate bas opasan smek,sto bi se kladionicarskim zargonom reklo,"poklon kvota" za taj dan.... Tema je zamisljena kao pomocni servis u sasatavljanju tiketa,da se svrati ovdje i vidi ima li kakvog "stofa" za staviti na pravi tiket...Ako nekoga ne mrzi,moze napisati i recenicu-dvije zasto mu je bas to tip dana,ali nije uslov. I ta obrazlozenja (ako ih bude) neka budu jako sazeta,a ne kao na onim specijalizovanim sajtovima gdje se pise obrazlozenje od 2 stranice za kvotu 1.40 (koja na kraju i ne dodje) ,sa sastavima timova,ucinkom u zadnjih 10 kola,h2h u zadnjih 50 prvenstava,porodicnom situacijom igraca i trenera,izostancima,klimatskim uslovima...
Ne,to nam ne treba,jer ko ce citat to....
Uslov je da bude samo jedan prijedlog i da kvota bude najmanje 1,50, mada je pozeljno da bude i veca...
Isti tipovi ne mogu, jos to.
I da dadnem primjer da skontaju svi, bez primjera ne moze
Ko ne bude igra njega nema, i ovaj gore tekst sam kopirao i ovo vidio na jednom forumu, dobra stvar, bas mi se svidja.;)

Uslov je da bude samo jedan prijedlog i da kvota bude najmanje 1,50, mada je pozeljno da bude i veca...
Isti tipovi ne mogu, jos to.
I da dadnem primjer da skontaju svi, bez primjera ne moze

Spoiler
Ko ne bude igra njega nema, i ovaj gore tekst sam kopirao i ovo vidio na jednom forumu, dobra stvar, bas mi se svidja.;)
Comment