Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da nije potrošio ni atom energije više nego što je planirano za ovaj meč
    I da će u predstojećim mečevima, polako po potrebi ubacivati petu i šestu, u to ni ne sumnjam.
    To majstore, tako se to radi
    Last edited by Larisa; 22-01-13, 12:30.
    "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• 9. ili 11. uzastopno polufinale, javite se statisticari jer mi je tezina sad da trazim
      U svakom slucaju samo je Fed ispred ako se ne varam.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
        Mislim da nije potrošio ni atom energije više nego što je planirano za ovaj meč
        I da će u predstojećim mečevima, polako po potrebi ubacivati petu i šestu, u to ni ne sumnjam.
        To majstore, tako se to radi
        Koliko brzina taj menjac ima jos niko proverio nije.
        sigpic

Comment

• Onoliko opustanje u 2. setu se moze objasniti samo zabrinutuscu zbog umora.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            9. ili 11. uzastopno polufinale, javite se statisticari jer mi je tezina sad da trazim
            U svakom slucaju samo je Fed ispred ako se ne varam.
            11. Pocev od W 2010.
            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• 11. uzstopno polufinale... Zaboravlja se W i USO 2010.

Comment

• Iskoristio bih priliku da cenjenom kolegi shminki cestitam na umalo pogodjenom fiksu 2 za ovaj mec
                sigpic

Comment

• Rutisnki i ocekivano bar sa moje strane...Berdih je jos ranije izjavio da najvise mrzi da igra sa Djokovicem.

Ferer jedino moze dobar otpor da pruzi ali nista vise od toga
                  sigpic

Comment

• Само нека меље Марија, Макица моја лепа

Comment

• Кажем вам, већ нас је навикао, када игра напет меч, сутра дан лаганица победа и ето опет лаганица...

сада је само енигма, ко ће му доћи у финале?

на овој стран све познато, а на другој напето ко у тангама...
                      Last edited by Žika; 22-01-13, 12:58.
                      sigpic

Comment

• Inace strucnjak zvan Mac Vilander je izjavio da je Li Na favorit protiv Marije Sarapove
                        sigpic

Comment

• Kao da nije dovoljno sto igra protiv Sarapove, pa Li Na onda nece ni 3 gema uzme
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• ма човек се "шалио"
                            sigpic

Comment

• Ana Konjuh tek sto je izasla na teren i odmah ima 3-0.. devojka bi lako mogla dodati ovu veliku titulu Edi Heru i Oranz Bolu

Na terenu je i Kokinakis protiv solidnog Francuza, vec ima brejk
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Sveta se ne sali.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X