Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Како се сада брука, сирома нај радије би пропао у земљу од стида...
    sigpic

Comment

• Jos jedna dupla za gubitak servisa, sada ce Errani servirati za mec

Comment

• 500 та победа Давида, честитке!
        sigpic

Comment

• Kakav tim, Errani i Vinci...bajka se nastavlja

Comment

• 2. polufinale AOa, 5. polufinale ukupno za velikog igraca. Pita ga Jim bio si na terenu 3 sata i 44 minuta, jesi li umoran? Ne, perfektno sam naravno da sam umoran, mnogo sam trcao danas, ali imam dan i po da se odmorim.

Naravno da nije umoran, svasta
            sigpic

Comment

• Kakav kralj. Kakav covek. Neverovatno.

Almagra mi je zao. Ali sta je tu je. Imao je gomilu sansi. Nije ih iskoristio.
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Не излази ми овај Алмагро из главе. Ма да сам многе такве знао и обично кажемо имаш форе до меч лопте јер никада не може да одигра тај последњи поен.. где оду те мисли? Вероватно гледа своје слике по новинама, чита славопојке, можда је то стварно неки чудан страх? питај бога....
                sigpic

Comment

• Jedna od najtezih stvari u tenisu je odservirati za mec u vaznom mecu. A ovo je bio najvazniji mec u Almagrovom zivotu. Tri puta je pao na ispitu. Umjesto da mu karijera dozivi veliki iskorak naprijed ide dva koraka nazad. Zao mi ga je.

Za mec se obicno servira poslije pauze, tako da igrac razmislja samo o predstojecem servis gemu. To ucini zadatak jos i tezim. Koji je psiholoski razlog? Strah, naslovi u novinama? Mislim da je nestrpljenje mnogo vaznije nego se cini. Nestrpljivim ljudi u takvim situacijama pada koncetracija.
                  Last edited by NI; 22-01-13, 07:41.

Comment

• 24 stepena, idealno. Ima i malo vjetra, to mozda nije lose za Novaka danas, vjetar bi trebao vise njemu da odgovara nego Berdychu. Vazno je da nije prevruce i da su uslovi sto sporiji.
                    sigpic

Comment

• Steta za Almagra sto nije izasao iz ovog duela kao pobednik , imalo je i 2 -0 u setovima
                      ali je Ferer uspeo da preokrene , evo sada prica Mats da je Almagro imao grceve da nije bio pri zavrsnici duela
                      u punoj formi

Ao Mats kaze da ce se igrati u 4,5 setova , znaci Novak zavrsava ovo u 3 seta
                      Last edited by Lord Aleksoni; 22-01-13, 09:34.

Comment

• Mats oce da vidi da je Novak testiran, da ovo ide u 4 ili 5 setova. Zeli da vidi da se sampioni testiraju, a Novak jeste sampion njihovog sporta. Sad se vec lakse dise
                        sigpic

Comment

• Mats jos kaze da je Wawrinka igrao mec zivota i jedan od najboljih meceva koje je on ikad gledao. Ne misle samo Novakovci znaci da je Stan prevazisao sebe
                          sigpic

Comment

• Vladane, Stan je prevazisao sebe u mentalnom smislu, zato sto se nije raspao, u igrackom sigurno nije, jer je on sposoban za takve udarce.

Gde je Sharda da zajedno navijamo za Tomasa?
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• U igrackom je prevazisao sebe isto, debelo.

Crnogorska zlatna rukometasica i jedna od najboljih rukometasica svijeta, svakako najbolje krilo svijeta

Jovanka Radičević
                              Ajmo Noleeeee....kidaj danas ....

sigpic

Comment

• Nemojte molim vas o Vavrinki i na ovoj
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X