Како се сада брука, сирома нај радије би пропао у земљу од стида...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2. polufinale AOa, 5. polufinale ukupno za velikog igraca. Pita ga Jim bio si na terenu 3 sata i 44 minuta, jesi li umoran? Ne, perfektno samnaravno da sam umoran, mnogo sam trcao danas, ali imam dan i po da se odmorim.
Naravno da nije umoran, svastasigpic
Comment
-
Kakav kralj. Kakav covek. Neverovatno.
Almagra mi je zao. Ali sta je tu je. Imao je gomilu sansi. Nije ih iskoristio.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Не излази ми овај Алмагро из главе. Ма да сам многе такве знао и обично кажемо имаш форе до меч лопте јер никада не може да одигра тај последњи поен.. где оду те мисли? Вероватно гледа своје слике по новинама, чита славопојке, можда је то стварно неки чудан страх? питај бога....sigpic
Comment
-
Jedna od najtezih stvari u tenisu je odservirati za mec u vaznom mecu. A ovo je bio najvazniji mec u Almagrovom zivotu. Tri puta je pao na ispitu. Umjesto da mu karijera dozivi veliki iskorak naprijed ide dva koraka nazad. Zao mi ga je.
Za mec se obicno servira poslije pauze, tako da igrac razmislja samo o predstojecem servis gemu. To ucini zadatak jos i tezim. Koji je psiholoski razlog? Strah, naslovi u novinama? Mislim da je nestrpljenje mnogo vaznije nego se cini. Nestrpljivim ljudi u takvim situacijama pada koncetracija.Last edited by NI; 22-01-13, 07:41.
Comment
-
Steta za Almagra sto nije izasao iz ovog duela kao pobednik , imalo je i 2 -0 u setovima
ali je Ferer uspeo da preokrene , evo sada prica Mats da je Almagro imao grceve da nije bio pri zavrsnici duela
u punoj formi
Ao Mats kaze da ce se igrati u 4,5 setova , znaci Novak zavrsava ovo u 3 setaLast edited by Lord Aleksoni; 22-01-13, 09:34.
Comment
-
Vladane, Stan je prevazisao sebe u mentalnom smislu, zato sto se nije raspao, u igrackom sigurno nije, jer je on sposoban za takve udarce.
Gde je Sharda da zajedno navijamo za Tomasa?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment