Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlican mec , cestitke zaStana , bio je odlican danas
    ne bi bil onezasluzeno ni da je on dobio ovaj mec ali ipak Novak je pokazao
    da je No.1 i da je najveci favorit turnira ma sta pricali neki

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Uopste mi ga nije zao. Neka roni krokodilske suze sad psoto bolje nije ni zasluzio. Kad ponovi nekad ovako nesto pricacemo. Zbog jbn Wawrinke koji je odlucio da danas pogodi sve zivo ja ne spavam, a spavao sam 3 sata u zadnjih 48. Covjek koji na tri sata pocne da se 'vata za butine i koljeno pa dobije MTO, u svakoj pauzi od tada maltene dobija masazu, a krece se bolje nego ikad prije, udara servise, FH, BH dva sata kasnije kao da je proslo pet minuta. Ovo da je Novak radio bilo bi bar 15 strana o foliranju i trazenju MTOa bez razloga.
      Da mu nije bilo tih masaza davno bi zavrsio svoju misiju iako je Novak bio mlak do bola danas. Odlucio covjek jednu taktiku i zapeo ko sivonja, nece da promijeni. A ne ide da ga jbs. No eto ta publika je rekla svoje, skandirali su kukavci, na kraju sa odusevljenjem prihvatili pobjedu svog sampiona. Sad vec bivseg posto ne vidim da moze do titule posle ovakvog meca.
      Ma to mu Stan vraća za ono od pre 5 godina. Vratio bi mu i ranije, ali nije imao prilike.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Uopste mi ga nije zao. Neka roni krokodilske suze sad psoto bolje nije ni zasluzio. Kad ponovi nekad ovako nesto pricacemo. Zbog jbn Wawrinke koji je odlucio da danas pogodi sve zivo ja ne spavam, a spavao sam 3 sata u zadnjih 48. Covjek koji na tri sata pocne da se 'vata za butine i koljeno pa dobije MTO, u svakoj pauzi od tada maltene dobija masazu, a krece se bolje nego ikad prije, udara servise, FH, BH dva sata kasnije kao da je proslo pet minuta. Ovo da je Novak radio bilo bi bar 15 strana o foliranju i trazenju MTOa bez razloga.
        Da mu nije bilo tih masaza davno bi zavrsio svoju misiju iako je Novak bio mlak do bola danas. Odlucio covjek jednu taktiku i zapeo ko sivonja, nece da promijeni. A ne ide da ga jbs. No eto ta publika je rekla svoje, skandirali su kukavci, na kraju sa odusevljenjem prihvatili pobjedu svog sampiona. Sad vec bivseg posto ne vidim da moze do titule posle ovakvog meca.
        volim te al preterujes do Australije i nazad
        in another life
        I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Ma to mu Stan vraća za ono od pre 5 godina. Vratio bi mu i ranije, ali nije imao prilike.

Danas je nasao, nije mogao na dva i po sata bataliti, pa zna li da ovo sto puta vise boli, da je i onako labilan i da ce ga potpuno sjebati. Ali je odradio posao za drugara, tu nema price. Ovo sto je on danas radio nisu ni Gonzo, ni Baggy, ni Rosol, ni Canas, nemam rijeci za ovo sto je radio. Ali sam siguran da vise nikad to nece ponoviti.
          sigpic

Comment

• ja ne vidim zasto ne bi mogao do titule, i onako mu je trebao jedan ovakav mec da ga malo prodrma, suvise se uljuljkao u svoju auru nepobedivosti, ima dan i po odmora pa nek mu sad ti vrhunski fizioterapeuti daju lepo da posisa fetus i bice ko nov, jedino ako bude igrao ovako jadno kao danas moze slobodno da spakuje kofere, vavrinka generalno ne odgovara djokovicu kao igrac i sa mnogo slabiom formom, a novakovom boljom igrom, znao je u proslosti dobro da ga namuci, s druge strane berdih je neko ko odgovara djokovicu i mislim da , ako u sledeci mec udje maksimalno skoncentrisano, sa igrom koju je prikazao protiv harisona da ne bi trebalo da bude vecih problema, ma koliko berdih dobro igrao, ipak nije ovo vimbldon pa da moze berdih samo servisom mec da izvuce, samo mora prestati novak sa ebavanjem sojki I DA SE KOCENTISE NA TURNIR!!

Comment

Sva sreca pa je Djokovic zavrsio pre 17h!

Ali onog ludaka koliko je sra*o. Аuuuu majko moja mila. Kad ponovi sto kaze gore pomenuti pricacemo...

Ali sa ovim ga pretera.. Los jeste bio, ali brate to je samo los dan ili bar ja tako mislim
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Danas imao slobodan dan i konacno nesto odgledao od meceva sa AO-a. Imao sam sta i da gledam, stvarno mocan mec su odigrali Novak i Stan. Zao mi Stana, ali on bi verovatno vec sledeci mec izgubio i to glatko.

Comment

• Gotivan je meni lik Stan, jedva cekam da mu vidim sledece meceve.

Berdih je verovatno gledao sada mec, otisao na spavanje i sanjace Novaka kako cepa majice. Novak sto pre da se odmori i mora se nekako izgurati naredna pobeda!

Comment

• l1m4r
                    Vladanove prognoze u ovom stilu su uvek dobrodošle, ne znaš ti.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Svaki covek moze imati los dan. Federer ga je imao protiv Benetoa na WB-u pa ga je osvojio i usao u istoriju.

Ko prestane da veruje u Novaka samo zato sto rezultat iz jednog meca glasi 3-2 i 5 sati odigranog meca taj ne shvata da Novak nece prestati da se bori kao sto ni ja necu prestati da navijam za njega pa da je i izgubio danas.
                      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                        Sva sreca pa je Djokovic zavrsio pre 17h!

Ali onog ludaka koliko je sra*o. Аuuuu majko moja mila. Kad ponovi sto kaze gore pomenuti pricacemo...

Ali sa ovim ga pretera.. Los jeste bio, ali brate to je samo los dan ili bar ja tako mislim
                        I da nije svakako bih gledao derbi
                        Ma brate tu je problem sto ovakvi mecevi ostravljaju traga, pred njim su jos dva teska i potencijalno veoma duga meca. Nije problem igra, to ce se vjerovatno popraviti ali npr. 3 sata protiv Berdycha, pa jos tri protiv Ferrera prije finala je sad tezak i pretezak zadatak. Samopouzdanje je veliko sigurno, adrenalin radi ali treba da se oporavi za Berdycha i da brzo zavrsi, a posto podloga uopste nije spora kao proslih godina nista tu brzo nece i ne moze ici bojim se, koliko mu god odgovarao Ceh. Treba sto vise benzina sacuvati u rezervoaru, a mislim da Novaku nece previse ostati posle ovakvog meca.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                          Danas imao slobodan dan i konacno nesto odgledao od meceva sa AO-a. Imao sam sta i da gledam, stvarno mocan mec su odigrali Novak i Stan. Zao mi Stana, ali on bi verovatno vec sledeci mec izgubio i to glatko.
                          i ja sam imala slobdnu noc i isto imala sta da vidim dominaciju Ferera, objasnjavanje Berdiha, i sada ovo cudo od 5 sati
                          al stvarno je bio odlican mec, minus ono cepanje majice, bolje da je seo i malo se sabrao. Vavrinka je danas pokazao vise od Berdiha jutros, iako je i Ceh bio odlican sto me vrlo raduje (zbog mene kao navijaca licno, ne zato sto ceka Djokovica u sledecem kolu, da ne ispadne da provociram ili nesto slicno) ;)
                          in another life
                          I will love you again, RF.

Comment

• Ma ovo ce biti kao 2008., samo zamenjene uloge. U ranijoj fazi turnira jedan otera branioca titule u pet setova, da bi ga zemljak na kraju dokrajcio i uzeo titulu

Comment

• Ben Rothenberg ‏
                              Hearing that Stan Wawrinka's press time is uncertain as he is "a bit upset." Have to assume that's an understatement. Brutal night.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                                i ja sam imala slobdnu noc i isto imala sta da vidim dominaciju Ferera, objasnjavanje Berdiha, i sada ovo cudo od 5 sati
                                al stvarno je bio odlican mec, minus ono cepanje majice, bolje da je seo i malo se sabrao. Vavrinka je danas pokazao vise od Berdiha jutros, iako je i Ceh bio odlican sto me vrlo raduje (zbog mene kao navijaca licno, ne zato sto ceka Djokovica u sledecem kolu, da ne ispadne da provociram ili nesto slicno) ;)
                                Na poslu ispratim jedino rezultate i komentare ovde na forumu. Video zapis mi trokira nenormalno, mada to je i normalno jer kompjuter je napravljen u doba jure, a sistem menjan na pocetku nove ere. Probao gledati Feda i Tomica, oci mi pocele krvavit od muke.

Sledeci mec koji cu gledati bice finale i zato mi je drago sto sam barem bio u prilici odgledati ovako kvalitetan mec

Comment

Working...
                                X