Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neverovatno mi deluje da nijedan od njih dvojice nema preveliku veru da moze do pobede. Voljni momenat bas ocigledno nedostaje.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
      nista, samo sam pitala. Nije Vavrinka neki harizmatican igrac ili upecatljiv da bi toliko prodobio publiku, pa mi zato cudno
      Pusti te sitne provokacije, šta će ti to?
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by SnakeEyes View Post
        Neverovatno mi deluje da nijedan od njih dvojice nema preveliku veru da moze do pobede. Voljni momenat bas ocigledno nedostaje.
        Bravo za zapazanje.Meni vise i nije bitno da li ce Novak da pobedi kada su mu sanse za titulu posle ovog meca minimalne.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
          Bravo za zapazanje.Meni vise i nije bitno da li ce Novak da pobedi kada su mu sanse za titulu posle ovog meca minimalne.
          Dovoljno puta je pokazao da moze da veze nekoliko dugih meceva, sumnjam da ce ovo uticati.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Pusti te sitne provokacije, šta će ti to?
            u pravu si, odoh
            in another life
            I will love you again, RF.

Comment

• Ako Novak dobije neka se bogu moli da ga ne stave u dnevni termin sa Tomom...
              sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Vavrinka nije pogodio prvi servis i dobio ga je s nulom.

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                  Dovoljno puta je pokazao da moze da veze nekoliko dugih meceva, sumnjam da ce ovo uticati.
                  Uticace i to mnogo,jos ce da ga stave po najvecoj vrucini protiv berdiha ako uopste i pobdi danas.Ako ga ceh ne dobije Ferrer ce sigurno,a da ne pricam o onoj dvojici ludaka.

Comment

• Sada ce brej da napravi Stan

Comment

• Osetno je sveziji Novak sada nego pre 15-ak minuta,ali opet ritern je ocajan nikada gori...

Comment

• ovo je tuzno... celsi - arsenal
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Neverovatno mi je da obojica kada primaju servis i pored dobrih riterna pustaju protivnika da gradi poen i eventualno sacekaju neku veliku gresku.

Comment

• Sta je sa ovim linijskim sudijama danas...

Comment

• Samo da preuzme incijativu u poenu,nije mi jasno kako ga pusta da diktira tempo
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Ako ne zavrsi sada Nole mec bice u ozbiljnim problemima pri servisu.

EDIT: Mec lopta, ajmo sada NOLEEEEEE, IDEMOOOOO!

Kakav servis i onda nek neko kaze da je choker.

EDIT: IDEMO I DRUGA MEC LOPTA, VREME JE !!!

Pa da li je moguce, neverovatna hrabrost Vavrinke.
                                Last edited by SnakeEyes; 20-01-13, 14:37.

Comment

Working...
                                X