Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Prototype View Post
    Pa jbg brate, ne znam ni ja sta mu je. Ali igra dobro u pm, plus i Djokovic mu tu pomaze. Smrsao je lik malo i nesto se bolje krece. Ali opet na kraju krajeva slomice ga Djokovic. Kad je to radio Nadalu i Federeru, sto ne bi i jednom Wawrinki
    Ja razumijem kad mu dolaze lopte na reket, kad dobija lopte kakve je dobijao u prvom i dobrom dijelu drugog seta, to mi je potpuno ok, ocekujem od njega koji je shotmaker da dolazi do vinera. Medjutim ovo sto on pogadja je van svake pameti jer ne dobija mlake lopte, bar ne toliko a i bukvalno cisti linije i pogadja mjesta dje se one spajaju. To nikad, ali nikad nijedan igrac iz TOP 4 sa toliko snage nije mogao da radi iz prvog i drugog servisa, iz FHa i BHa u duzem periodu, a ovaj je predug. Ovo traje vec preko sat vremena. Ne treba uljepsavati vec to nazvati pravim imenom.
    Rosol nikad nece ponoviti onaj W, a nisu mu ovakve lopte dolazile.
    sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Da mi neko kaze zasto se ovaj Djokovic ovako dere
      Vec ti je receno pa slusaj i primiri se tun
      Originally posted by Vladan View Post
      Kad osvoji brejk, set, ne kad uzme servis gem

Comment

• Nemoj ga vracati molim te

Gracias
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Sada ce ponovo sa 40-0

Comment

• Ono, sto jednostavno kad moze komplikovano.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
              Zato sto je faking No1 i moze mu se!
              Nisi bio tu kad je to isto pitao Vlajko za Stana
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Svi igraju najbolje i zvlače maksimum iz sebe protiv najboljeg, nije to ništa novo.
                Samo kako odgovoriti do kraja na to u ovakvoj noći?
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ajde Nole pokazi ko si , nije ti dorastao Stan

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Nisi bio tu kad je to isto pitao Vlajko za Stana
                    Pa eto, znaci Novak ima opravdan razlog, a Sten nema zato ti ja i Vlajko i kazemo da nije u redu to sto radi
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Stan je antipatican kad se dere. Novak je presimpatican.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Stan je antipatican kad se dere. Novak je presimpatican.
                        ispravka
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ovo nema jos dugo da se zavrsi,odo da si gledam Celsi-Arsenal
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• 6:2 za Đoku.

Comment

• Ovo je divna prilika, stao je Stana servis.

EDIT: Ne vredi, previse se prosipa na lakim udarcima.

Comment

• Au sta radi Djokovica sa rtiternom ja nemam reci

Comment

Working...
                                X