Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako je Zil spasao brejk loptu,samo je podvukao paralelu,predivno.

Bolje bi bilo da su Raonic i Simon zamenili mesta,mozda bi i videli neko iznenadjenje u narednoj rundi
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Bravo devojko! 2:0 (6:2, 7:5)
      Krenula ka pogrešnoj klupi.

Strašno je napredovala od onog poslednjeg puta kada sam je gledala, bar u odnosu na ovaj meč. Izuzetno agresivno.
      Druga nedelja na AO, svaka čast
      Last edited by miloolja; 19-01-13, 11:38.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Браво лутко:

sigpic

Comment

• prskaj je sigurno na 5:3 u TBu potajno poceo da razmislja koji avatar da mi posalje
          Mec je bio bas dobar, tj. prva 2 seta, Tomic je igrao odlicno, posebno je dobro igrao bitne poene, doduse tu je u par navrata i Fed bio prepasivan, sto me je bas nerviralo Ali ono sto mi se bas svidelo je Fedovo kretanje, ne secam se kad se tako kretao i tako branio takodje, cini mi se da je nesto radio i kod bh, posto se uopste ne plasi da udje u razmene sa te strane, udara ga iz sve snage, mnogo manje igra slajs, a oni poluvoleji sa osnovne linije su savrseni
          A sto se tice Tomica, nadam se da ce nastaviti ovako da igra tokom cele sezone, jer je neverovatno talentovan i igra lep tenis a to sto je toliko arogantan, meni licno ne smeta, tenisu to nedostaje
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Bas mi je drago za Bojanu
            Sta se desilo Delpu??

Comment

• A da, kako sam to zaboravila, SARDI
              kad sam videla jutros rezultat, pola sata sam proveravala, Sardi je uspeo da dobije mec u 5 setova, nije se raspao
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Sada ide na Sloun Stivens , pa ako i nju dobije , onda ide na veliku Serenu Viljams

Comment

• Veliko bravo za Bojanu! Ima sansi i u sledećem kolu

Gael i Žil brojali do 71 ajmo majstori, možete vi i do 100! Haters gonna hate!
                  Last edited by p4p1; 19-01-13, 12:26.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    prskaj je sigurno na 5:3 u TBu potajno poceo da razmislja koji avatar da mi posalje
                    ma nisam. nadao sam se da ce uzeti set da gledamo jos malo dobrog tenisa, ali sam video da je nemoguce da pobedi, jedino da uzme sva 3 seta sa 7:6 a to samo Karlovic moze
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Auuu u kakvom je problemu Simonu , maltene se oslanja samo na jednu nogu , break u najavi
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Stavio sam na Gaela na kvotu 8, imam osecaj!
                        sloboda ili ništa

Comment

• Ajmo Gaele do pobjede razbi ovog nesposobnjakovica ima servis slabiji nego Wozniacki.
                          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• I jedan i drugi nece imati nikakve sanse protiv Endija ako nisu 100% spremni, a ocigledno nisu Ali glupo bi bilo 5 seta da ne odigraju.

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                              Ajmo Gaele do pobjede razbi ovog nesposobnjakovica ima servis slabiji nego Wozniacki.
                              Jel mozda vidis da je povrijedjen ?
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• @Dale
                                Malo sam pretjero, ali stvarno ga ne mogu smislit.
                                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Working...
                                X