Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne vredi sad mora da skracuje poene i tu ce da se nakupi gresaka.

Comment

• Jebem ti zenski tenis kada svetski broj jedan ne moze da pocisti sa terena poluosakacenu tridesetogodisnju Kineskinju sa jednim i po udarcem.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
        Jebem ti zenski tenis kada svetski broj jedan ne moze da pocisti sa terena poluosakacenu tridesetogodisnju Kineskinju sa jednim i po udarcem.
        To zato sto nije prava teniserka trenutno na mestu broj jedan. Zna se ko treba da bude na prvom mestu(Serena ).
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
          To zato sto nije prava teniserka trenutno na mestu broj jedan. Zna se ko treba da bude na prvom mestu(Serena ).
          Pa i Serena je vec dobro zasla u godine. Nekog novog kvaliteta nigde.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
            Ma izbaksuzirali ste je najstrašnije, mante je se i navijajte za Viku ;)
            Stvarno sam je izbaksuzirala, šta god da sam napisala ispalo je dugačije posle izvesnog vremena.
            Ajde Vika!

Kako je loše ovo finale, eheeej finale GS.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sasvim su van ritma, te povrede, te vatromet, te ovo, te ono....Ovo je kao usporeni film, završavaj ovo mučenje što pre Vika!!!
              "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Ne mogu da verujem koliko Li nema srece
                Nista Azarenka nije posebno pokazala,dobro i Li igra u ovom mecu s oscilacijama,ali prvo zglob pa udarac u glavu,bas je nece danas.
                Nije mi se dopalo ni kad je Azarenka pitala "sta se dogadja" kao nije videla,postala mi je nesipaticna,ajde Li
                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Kada je vidim kako izlazi na teren, kada nabije onu kapuljacu i slusalice na glavu pa nesto krene da se majmunise uz muziku.... vec mi se tada zgadi. A kada je cujem tokom igre onda to gadjenje preraste u opasno nerviranje. Ovako ce osvojiti jos jedan AO jer joj se sve lepo poklopilo ove godine... vise srece nego pameti.... mada je to u njenom slucaju glupavo poredjenje jer je ona glupa kao bizon, a srece je imala nevidjeno
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Pa i Serena je vec dobro zasla u godine. Nekog novog kvaliteta nigde.
                    To si u pravu. Ali i u ovim godinama je i dalje ispred ostalih teniserki.

Neverovatno kako je ceo stadion na strani Li.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ajmo Li !!!
                      in another life
                      I will love you again, RF.

Comment

• Изубијана сирота као да игра у октагону...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Ajde Vika!
                          Tako volim, nikad nije kasno! ;)
                          Ma ne stvarno, ja mislim da je sve jedan veliki nesporazum napmumpan medijima i žao mi je Vike, ima valjda pravo da pogreši i pravo da se iskupi.
                          Ja eto volim da prigrlim pojedince izložene javnom ruglu, to mi je u naravi, a protiv toga se ne može ;) Niko ne navija za nju? Pa eto ja ću
                          A treće i najvažnije, istripovala sam da ako odbrani Vika, odbraniće i Nole, a u suprotnom...
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Tako je Viktorija, udaraj to po usima.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Azarenka ce uspeti da odbrani titulu, a da je pitas kako... ni sama ne bi umela da objasni.....
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Bravo Vika , rutinski privedi ovo kraju

Comment

Working...
                                X