Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ledeni 80 View Post
    jel im ovo prvi put da igraju na GS 5 set
    Samo su jednom igrali 4 seta , ostalo je bilo u 3
    sigpic
    sigpic

Comment

• Ajmo momci, peti set na razliku Ako je i bilo neke dileme vise je nema: Marej je uzasno neinteligentan teniser. Sta li mu se sada mulja po glavi dao bih sve pare da znam
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Šta ispusti Škot...cccccc.......
        Ali strašno me interesuje šta mu je Fed rekao ono na mreži.
        Pre nego što su pustili ponovljeni snimak i onu Marejevu blesavu facu, komentatori su rekli da mu je nešto Fed rekao.
        Poen je bio čist.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
          Kakav je to lav, kakav je to mladic u dusi

Ajde sto su boksi i Sardone odustale od Roleta, to se od njih i ocekivalo, ali od sminkice to nikad ne bih ocekivao
          a razumi nas, u nama radi taj neki zenski instikt...necu da se umara preterano i necu da se nervira...vi tipovi volite gladijatorsku borbu a ja samo zelim da on bude srecan
          in another life
          I will love you again, RF.

Comment

• Dobro je , traje dugo mec , odugovlaciite sto duze , da se izmorite sto vise
            pa da vam Novak servira dezert

Comment

• Endijev drugi servis - neprocenjivo

Spoiler
              bruka nevidjena
              sigpic

Comment

• Намерно играју овако дуго да неби Ноле отишао на време да спава... хоће да га муче да гледа до сабајле, пети сет у тајбрејку једно 30 гемова....
                sigpic

Comment

• Boze samo da marejcina ne dobije i da se stvara slika da je on neka tenisercina..uhh grdni covjek,super-grdno stvorenje!!!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                  sigpic

Comment

• da vidimo ko je sveziji sad

Comment

• Kakva bre Kondi majka. Da je neka riba, pa ajde... Možda mu zapretio Felijem.
                      I ne teraj me da lupam, vidiš da je ozbiljna situacija.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                        a razumi nas, u nama radi taj neki zenski instikt...necu da se umara preterano i necu da se nervira...vi tipovi volite gladijatorsku borbu a ja samo zelim da on bude srecan
                        Pa on ce biti srecan ako danas pobedi ali ne brini bice brz i bezbolan mec u nedelju
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                          da vidimo ko je sveziji sad
                          care
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Ovo je jos uvijek Andijev mec. Ako nista drugo mora ga dobiti na Rodzerov umor. Ali mora da se prisabere. On je bio bolji igrac. Ne treba da radi nista drugo do ono sto je dosada radio.

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                              care

Comment

• Ja ipak navijam za Federera, lakse ce Novak sa njim u finalu.

Comment

Working...