Dupla na brejk lopti. Voza ga samo tako, pogadja vinere i ima brejk zaostatka. Cudo je David, cudo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by majabl View PostKome se ne bi zgadio ovakav.
Moram jos jednom da konstatujem da ce Kei jednog dana biti No 1. obozavam gaLast edited by prskaj; 20-01-13, 03:47.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ne znam zasto bi se nekome smucio. Teza je Murreyeva igra cesto sto puta. Ovo nije covjek koji se samo brani, on koristi sve, svaku pa i najmanju priliku da dodje do vinera, da prodje protivnika. I ima toliko godina i opet je veci borac i radnik nego 99% toura.
Inace u tenisu je doslo robotsko doba i to je to.
Pao je Kei opasno, nema vrucine, pa 23 stepena je bilo kad se ES ukljucio. Govor tijela posle pretrpljenog brejka je mnogo losiji.
Originally posted by prskaj View PostMoram jos jednom da konstatujem da mislim da ce Kei jednog dana biti No 1. obozavam gasigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostUpravo komentatori na ESu pricaju koliko mu se dive i da bi svi juniori trebali da imaju takvu radnu etiku i da je to najbolji igrac svih vremena koji nema finale Majora. Mislim da ce i to doci ove ili naredne sezone.
NEgativan Kei, ne moze se tako s Rudarom
Dobi Chardy bracu u prvom setu, prelud je
Comment
-
Starsno je blizu bio protiv Murraya na Wu npr. set i po ga je unistavao, da ga je prosao igrao bi finale u to sam ubijedjen. Novak zamalo ispao od Seppija na RGu, pa i od Tsonge, moze mu se desiti. Vidjecemo kakav ce Nadal sad biti i koji ce nosilac biti, sto ako Novaka i njega ukrsti zrijeb a on da ide na Murraya npr. Moze se do finala i nadam se da ce doci do njega, pa i do Majora zasto da ne ako se neke stvari poklope. Novak i Roger su prije AOa rekli da bi voljeli da on osvoji ako oni ne mogu. I ja bi volio istosigpic
Comment
Comment