Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupla na brejk lopti. Voza ga samo tako, pogadja vinere i ima brejk zaostatka. Cudo je David, cudo
    sigpic

Comment

• Kome se ne bi zgadio ovakav.

Comment

• Izbacit ce Chardy i bracu

Comment

• Originally posted by majabl View Post
          Kome se ne bi zgadio ovakav.
          meni se moram priznati zgadio. bio mi je ok, ali mi se smucio. Pogledao sam vise njegovih meceva nego Nokijevih, covek je na svakom turniru u SF, kao jbni robot koji ne odustaje.

Moram jos jednom da konstatujem da ce Kei jednog dana biti No 1. obozavam ga
          Last edited by prskaj; 20-01-13, 03:47.
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Majstor je veliki ali veceras nema sta da trazi, Ferrer previse toga stize

Comment

• Ne znam zasto bi se nekome smucio. Teza je Murreyeva igra cesto sto puta. Ovo nije covjek koji se samo brani, on koristi sve, svaku pa i najmanju priliku da dodje do vinera, da prodje protivnika. I ima toliko godina i opet je veci borac i radnik nego 99% toura.
              Inace u tenisu je doslo robotsko doba i to je to.

Pao je Kei opasno, nema vrucine, pa 23 stepena je bilo kad se ES ukljucio. Govor tijela posle pretrpljenog brejka je mnogo losiji.
              Originally posted by prskaj View Post
              Moram jos jednom da konstatujem da mislim da ce Kei jednog dana biti No 1. obozavam ga
              Bude li u TOP 3 ja cu go prosetat' Podgoricom.
              sigpic

Comment

• Ja kad vidim Ferera cini mi se da ce tenis jednog dana postati kao biciklizam... Nije jedini, ali je najgadniji. Zato ga vidjet ne mogu.

Kubot i Sardi u taj brejku protiv brace.

Comment

• Vamos Kei

Comment

• нема горих од она два фолиранта данас...вуку се, превијају шатро јер нико нема петљу да нападне, чим нападне он губи поен, па држи лопту до сутра и она мамо дај ваздух...

Шарди преслишава и браћу Врајан у дублу...
                    Last edited by Žika; 20-01-13, 03:58.
                    sigpic

Comment

• Upravo komentatori na ESu pricaju koliko mu se dive i da bi svi juniori trebali da imaju takvu radnu etiku i da je to najbolji igrac svih vremena koji nema finale Majora. Mislim da ce i to doci ove ili naredne sezone.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Upravo komentatori na ESu pricaju koliko mu se dive i da bi svi juniori trebali da imaju takvu radnu etiku i da je to najbolji igrac svih vremena koji nema finale Majora. Mislim da ce i to doci ove ili naredne sezone.
                        Gdje ce doci
                        NEgativan Kei, ne moze se tako s Rudarom

Dobi Chardy bracu u prvom setu, prelud je

Comment

• Za mene je Ferrer poprilicno agresivan igrac,odmah koristi priliku kada mu se ukaze.Dokaz za to su njegovi udarci kada se sa bekend strane izvlaci na forhend.Izuzetno agresivan ume da bude David.

Comment

• Starsno je blizu bio protiv Murraya na Wu npr. set i po ga je unistavao, da ga je prosao igrao bi finale u to sam ubijedjen. Novak zamalo ispao od Seppija na RGu, pa i od Tsonge, moze mu se desiti. Vidjecemo kakav ce Nadal sad biti i koji ce nosilac biti, sto ako Novaka i njega ukrsti zrijeb a on da ide na Murraya npr. Moze se do finala i nadam se da ce doci do njega, pa i do Majora zasto da ne ako se neke stvari poklope. Novak i Roger su prije AOa rekli da bi voljeli da on osvoji ako oni ne mogu. I ja bi volio isto
                            sigpic

Comment

• Dobili Kubot i Sardi prvi set iako su napravili 2 duple u taj brejku.

Comment

• И Виландер је тако веслао до бесвести и све по задњој линији, на мрежу је излазио само када се поздравља са противником...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X