Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by majabl View Post
    Ja bih samo da pohvalim Federerove navijace, niko nije napisao onu cuvenu "eee, ali da je ovaj nas igrao na svom nivou, ne bi izgubio..." i niko nije kukao.
    ja mislim da je Fed sasvim solidno igrao. Svakako bolje nego prosle godine u polufinalu, i usudila bih se da kazem da na ovakvoj podlozi bolje ne moze. Bolje u smislu bolje protiv Mareja ;)
    Last edited by Shardonnay; 25-01-13, 16:15.
    in another life
    I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
      ja mislim da je Fed sasvim solidno igrao. Svakako bolje nego prosle godine u polufinalu, i usudila bih se da kazem na na ovakvoj podlozi bolje ne moze.

Potpisujem, dosta dobra igra (samo da je malo bolji servis bio) ali nedovoljna za ovog nabildanog "tarzana", posebno ako se uzme u obzir brzina podloge (skoro da je brza kao u Monte Carlu) , ja sam zadovojlan, bice dosta titula i ove godine
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Majo, Fed je sasvim solidno odigrao i kao sto sam napisao na Fed temi, zelio bih da znam sta je s tim njegovim ledjima, jer ne znam mnoogo je podredjen bio na svojim servis gemovima. Murray da je malo popustio na svoj servis koji je danas bio brutalan, ovakav Fed bi ga dobio sigurno, malo mu je falilo u 3. i 5. setu. Nadam se da ce sada da se fino odmori i spremi za Americku turneju i tamo pomete konkurecniju

Valjda cemo napokon saznati sta je s tim ledjima
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Meni deluje da on danas bolje nije mogao. Prvi put od kada ga gledam sam pomislio, "ne moze vise da se nosi sa ovima ". Delovao je i slabo i umorno. Za povredu ne znam, ali jeste servirao nesto sporije nego inace. Ali sam svakako zadovoljan sto ga je uz sve to oterao u 5. i uzeo dva TBa.

Comment

• Originally posted by majabl View Post
            Ja bih samo da pohvalim Federerove navijace, niko nije napisao onu cuvenu "eee, ali da je ovaj nas igrao na svom nivou, ne bi izgubio..." i niko nije kukao.

I naravno, svaka cast Mareju, idemo do titule, pa da Prskaj dobije simpatican avatar.

Da je igrao na svom nivou ne bi izgubio. :P Jbg, prosto je Marej zasluzeno prosao u finale, a i iskreno bolje mi sto je Marej prosoa, jer da je Fed ovo ipak dobio u 5 setova, to bi bio samo jos jedan mec koji bi ga osakatio za DJokovica u finalu koji se prosetao do finala (osim Wawrinke), al' opet, laganica. Voleo bih da je osvojio AO, ali nekako sa ovim zrebom i ovoliko dugih meceva, to nije bilo realno. Cestitke pravim Marejovim navijacima na danasnjoj pobedi, i srecno u finalu.
            Last edited by Seoski Terminator; 25-01-13, 16:24.

Comment

• http://www.sportal.rs/news.php?news=92046
              не то да се млада госпођица спрда, не.

поново сам заљубљен, сад видим како ми је лепо било у средњој школи

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                Bojana, Shardo javite se, nemojte da se sramite. Da bar znamo koja je od vas dvije ova na slici ??
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ја знам да је овај у розе мајици Кондиција, он је од увек волео те дерпе боје, али ко је моја нова љубав нисам паметан

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Bojana, Shardo javite se, nemojte da se sramite. Da bar znamo koja je od vas dvije ova na slici ??
                    ja nisam, ja sam plava
                    in another life
                    I will love you again, RF.

Comment

• @NI
                      Nisam gledao statistiku, ali mi se cini da je napadima po bekhendu Marej terao Federera na neiznudjene greske. Posle duzih razmena na bekhend po dijagonali dosta loptica od strane Federera zavrsavalo je u mrezi ili izbaceno van terena. Sporost podloge omogucavala je Federeru da na vreme stigne lopticu na forhendu (sto nije bio slucaj finala u Londonu), mada forhend Mareja ima znatno ofanzivno poboljsanje nego ranije.
                      Ono sto je meni bilo cudno su obrnute uloge sa pocetka setova. Federer je taj koji pravi pritisak na pocetku seta, ovaj put to nije bio slucaj. Marej je pravio pritisak i osim drugog seta prvi dolazio do brejka. To je znak samouverernosti, to je Lendl u Mareju.
                      Za kraj pitanje - kako su radili menjaci Meni se cini da od pete nisu dalje makli.
                      sigpic

Comment

• Murray izmedju 4 i 5 sve vrijeme...Federer 3...sredinom 2. seta 4...5 je dostigao samo u par poena, premalo da bi se reklo da je uopste i imao

Comment

• @pecaros

shminkina ocjena je tacna. Zapravo se Federer dobro rezultatski drzao znajuci kako je igrao. Federer je prihvatio da je Mari favorit i igra da ga namuci. To je odlicno radio. To me je ugodno iznenadilo. To je novina. Federer ne moze da pobijedi Marija u Australiji ako mu ne funkcionise 5.

Mari je usao u mec znajuci da je sve na njegovoj strani: podloga, forma, vjetar i Federov umor. Marijev BH je uvijek bio bolji od Federerovog. Medutim danas je i FH izgledao prilicno ravan Federerovom. Mari je iznudio puno gresaka u BH razmjenama, ali je gro vinera doslo sa FH strane. Isto tako, i to me brine za nedjelju, Mari je shavtio da on ima igru za vjetar. Ponovo isti fazon. Shvatio je da vjetar vise smeta protivnicima nego njemu.
                          Last edited by NI; 25-01-13, 16:54.

Comment

• Dominacija Skota i neocekivanih 5 setova. Ocekivao sam njegovu relativno laku pobedu, ali ne i skoro potpunu dominaciju u igri, a narocito ne pet setova nakon takve predstave. Na kraju je odlucivala fizicka sprema, a uopste nije trebalo tako da bude. Da je Federer mogao fizicki da ostane u petom pitanje je kako bi se stvari odvijale. Nacelno posmatrano, Federer nije mogao dobiti ovaj mec vec ga je Skot mogao izgubiti. Odlicno deluje Endi mora se reci, ali je evidentno da u glavi jos uvek ima podstanare. Pred pocetak turnira rekao sam da pravo cudo treba da se desi pa da u finalu ne gledamo Djokovica i Mareja, a najblizi cudu bio je Stan. Trebao mu je mec zivota da dodje u priliku da skine skalp jednom od najvecih favorita sto samo po sebi dovoljno govori koliko su ovi momci zapravo dobri. Imacemo finale po meri. Najvise od svega zanima me Novakov ulazak u mec i odabir taktike, odnono spremnost da je promeni na vreme u slucaju da ne krene dobro. Ne verujem da ce mu se ponoviti USO.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Federer se odlicno drzao s obzirom na to kakav je odnos u snagama bio. Ako se ne varam, u jednom trenutku je imao samo 17% osvojenih razmjena...sto je katastrofalno

Jako me interesuje da li je svjesno igrao defanzivnije nego inace ili se pak nije osjecao dovoljno sigurnim da poteze iz FHa
                              Ideja da se Murray umori, pa da se nekad u po frke zaigra ofanzivnije mi je ok taktika za finale...ne i za polufinale

Comment

• Gledala sam ceo mec. Sta reci,Marej je dobar,servis mu je bio ubitacan osim u TB,ali sve pohvale Federeru na borbenosti,izborio se za peti set,ali dalje nije mogao,
                                Marej ga je izmorio dugim razmenama,agresivnoscu,ali i Federer je pravio netipicne greske,mora se priznati Marej je bio bolji,psihicki je ojacao,mada da nije bilo onog meca s Congom,ali...
                                Marej zasluzeno u finale,bice tesko finale,verovatno dramaticno,verujem u Noleta u njegovu igru,komletniji je igrac,sve zavisi po meni samo od Noleta,Marej ce terati na duge razmene,bice agresivan,ali Nole je dovoljno pametan da ne ispusti ovo kao US,pa cak i vetar,nek duva, mec zavisiti od Noletove igre,iskljucivo od toga.
                                Idemo Nole
                                Last edited by Pertla; 25-01-13, 18:00.
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X