Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kalkulisano kako da ne. Posle toga je odigrao perfektnih 10ak minuta, nije od Mareja zavisilo.

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
      Pa da stvarno, Fed opsuje jednom u sto godina i eto ga na naslovnicama...covek bi pomislio da smo mi Balkanci strasno fini ljudi

Pa mi jesmo fini, i mnogo vise od toga...zato i psujemo najmastovitije na svetu.

Comment

• 1.
        Kako sto rekoh, mene ne smeta psovka. Nije nesto sto bih odobravao ali ljudi kad je neko pod pritiskom kao vrhunski teniseri onda se mora progledati psovkama. kao sto se progleda lomljenju reketa itd. Sumnjam da Mari i Federer ne razumiju Novakove psovke. Ali to su psovke kao izraz frustracije.

2.
        Ovo sto je Federer rekao jedva da je psovka to je dobacivanje sa ciljem da isprovocira. Mnogo blaze nego je onaj Talijan rekao Zidanu. Ali namjerno provociranje protivnika me izuzetno smeta. Slicnu stvar je Federer napravio Djokovicu sa rucnicima u Londonu. Postigao je privremeno cilj ali je na kraju izgubio.

3.
        Da li je Federer zbog toga los covjek? Ne! U sportu ima mnogo provokacija. Da li je sportista Edbergovog kalibra? Isto tako ne.
        Last edited by NI; 25-01-13, 20:13.

Comment

• Originally posted by Freelancer View Post
          "you fucking stop" nije nikakva psovka
          i nije .. ne znam što su se ovi Fedovci primili, pa ga brane..
          Originally posted by gokara
          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• zdravkelja,

Da, sve je zavisilo od Marija. Federer ga je zato i provocirao. Nije mu mogao vise nauditi reketom, pa je probao provokacijom.

Ne mislis valjda da je ona Marijeva faca bila znak da se puritanski sablasnjava stoj je cuo rijef F***?
            Last edited by NI; 25-01-13, 20:23.

Comment

• za slucaj da je neko propustio ovaj post:

Originally posted by shminka View Post
              Ljudi, sta vi mislite kakav je Roger covjek? Nismo o tome nikad nista pricali, pa ne bi bilo lose koju i o tome prozboriti
              za slucaj da se neko pitao sta cemo raditi do nedelje ;)
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• To nije bila nikakva provokacija, videlo se samo da je nervozan, i da je izletelo iz njega...nije sigurno planirao, niti imao neki predumisljaj sta s tim hoce =)

Comment

• Svako se nervira i to mora kad tad da izbaci... Zekina je odluka da to cuva u sebi (zarad imidza valjda, jer ne postoji ni jedna dobra strana cuvanja bilo cega u sebi), tako da su ovakvi dogadjaji neminovni... Koliko je bilo kalkulisano, toliko je bilo iznudjeno. Dobro je to kanalisao (mozda je bolja rec - kvalitetno, jer odradilo je posao), za razliku od izjave nakon SF USO 2011, na primer...

Comment

• Svakim danom mi titula na Wu 2012. postaje sve draza, jer postajem svjesniji kakvo je cudo Roger napravio...zaista je tesko njih dvojicu vezati na GSu

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Svakim danom mi titula na Wu 2012. postaje sve draza, jer postajem svjesniji kakvo je cudo Roger napravio...zaista je tesko njih dvojicu vezati na GSu
                      Da napravio je cudo.

I da se razumijemo, danas je napravio pola cuda. Dovesti ovaj mec do petog seta je veliko umijece. On moze osvojiti jos jedan GS samo ako pocne svjez i po putu se ne umori previse.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        zdravkelja,

Da, sve je zavisilo od Marija. Federer ga je zato i provocirao. Nije mu mogao vise nauditi reketom, pa je probao provokacijom.

Ne mislis valjda da je ona Marijeva faca bila znak da se puritanski sablasnjava stoj je cuo rijef F***?
                        Taj kratak period ne, jer je proigrao. To naravno nije mogao da izdrzi i u petom setu.

Comment

• Ja nekako ovo njegovo razdoblje posmatram kao Agasijev kraj karijere, odnosno zadnje 2-3 godine karijere. Uspijevao je i on tada doci do kraja USOa recimo, u igri se sasvim dobro nosio protiv Rogera, ali je na kraju fizicka sprema odlucivala. Vidjet cemo za sta je Roger jos spreman, igru jos uvijek ima, pa ostaje da se jos neke stvari poklope i eventualno moze do jos neke titule, mada ce biti jako tesko

Comment

• Prosla godina je bila neverovatna, osvojio W, nanizao njih dvojicu i tako dobro odigrao pre toga da se vratio na prvo mesto
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Ma izmuzo ih je samo tako
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                                Taj kratak period ne, jer je proigrao. To naravno nije mogao da izdrzi i u petom setu.
                                Vidis, ja mislim da su dizanje igre i provokacija bile dio istog plana. Provokacija je bila tu da oslabi Marijevu odbranu, bar na trenutak, a potom je isao napad sve ili nista. Kao sto napad pjesadije bolje uspijva poslije artiljerijske vatre.

Isto je napravi Novaku u Uimbldonu. Poslije one Novakove gluposti, promasenog smesa u trecem setu, uzeo je pauzu da ostavi Novaka da se duze grize zbog greske, a potom navalio i iz sve snage i odmah ga brejknuo. Tu nije bilo nista mimo pravila. Svejedno je pokazao osjecaj za strategiju, i potpuno jasno razmisljanje kad je kriticno.

Comment

Working...
                                X