Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ih, bas sam imao zelju da gledam taj mec
    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Steta. Mogli su ih komotno umetnuti na neki teren sa kamerama. Recimo, umesto izvesne Su-Wei Hsieh i Kuznjecove na MC.
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ili umesto Rama i Cilica, posto ne verujem da bi stavili svog Duckwortha na teren bez kamera
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
          Steta. Mogli su ih komotno umetnuti na neki teren sa kamerama. Recimo, umesto izvesne Su-Wei Hsieh i Kuznjecove na MC.
          Nemoj tako. Kazu za ovu boldovanu da je veliki potencijal, ocekuju velike stvari od nje. Mozda se vec sada "isprsi" i osvoji AO

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
            Nemoj tako. Kazu za ovu boldovanu da je veliki potencijal, ocekuju velike stvari od nje. Mozda se vec sada "isprsi" i osvoji AO
            E, to je onda druga stvar, u tom slucaju se izvinjavam Ali zaista je bilo prostora da ih ubace na neki teren sa kamerama, nista specijalno veceras nema na programu. Mogli su, kao sto Bojana rece, umesto Rama i Cilica, a mogli su i na trojku umesto Ayumi Morita i Annika Beck. Al sam opleo po zenama
            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Duckwortha treba gledati mada su morali Milosa i Lukasa staviti na teren sa kamerama, obecava dosta taj mec. U svakom slucaju juce na papiru losi mecevi ali na terenu potpuno druga prica. Nadam se da ce i sjutra biti taj slucaj
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Duckwortha treba gledati mada su morali Milosa i Lukasa staviti na teren sa kamerama, obecava dosta taj mec. U svakom slucaju juce na papiru losi mecevi ali na terenu potpuno druga prica. Nadam se da ce i sjutra biti taj slucaj
                Auu sto si se zalijepio za Patku jbt

Comment

• Sto je najgore sve ove devojke igraju po principu Zakopalove, Lisicki...
                  Ko je jednom gledao zna o cemu pricam.
                  Samo sine osini po prasini, sta ce nama defanziva, sta ce nam taktika, neverovatno mi je da za dva seta koja traju 60 minuta neko nakupi 40 neiznudjenih gresaka.

Mozemo pljuvati po Wozniacki ali ona je institucija za njih. Devojka ima gameplan ma kako on izgledao a danas je situacija takva da mec dobijas ako napravis manje gresaka sem ako nisi Serena, Sharapova i Azarenka one biju sa stilom
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                    Sto je najgore sve ove devojke igraju po principu Zakopalove, Lisicki...
                    Ko je jednom gledao zna o cemu pricam.
                    Samo sine osini po prasini, sta ce nama defanziva, sta ce nam taktika, neverovatno mi je da za dva seta koja traju 60 minuta neko nakupi 40 neiznudjenih gresaka.

Mozemo pljuvati po Wozniacki ali ona je institucija za njih. Devojka ima gameplan ma kako on izgledao a danas je situacija takva da mec dobijas ako napravis manje gresaka sem ako nisi Serena, Sharapova i Azarenka one biju sa stilom
                    A mici mi je tamo.
                    Od onog horora u Dohi kad sam mislio da umire nemam vise zelju da je gledam.

Nego ja cekam ovu Muguruzovu (WTF?!), talenat neki

Comment

• Mayer - Berankis, potom Duckworth i Kavcic vrijedno gledanja do Bernarda i Rogera, pa i Istomin - Seppi, ako je devetnaestica pokrivena
                      sigpic

Comment

• Jedan mali pregled na LSH kaze sta je pokriveno uz Azarenku na spavanje, nema svrhe cekati Tomica do jutra jer ko zna sta ce prenositi
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Од наших само девојке, Бојана и ЈЈ /дубл/

sigpic

Comment

• dobro da je trojka pokrivena kamerama , moci cem oda gledamo Bojanu

Comment

• Dobi Robsonova drugi set protiv Kvitove.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Do sada je turnir pruzio vise od ocekivanog. Mnogo solidnih partija od nize rangiranih igraca. Cini mi se da se generacije 1989.-1993. polako ustaljuju. Izleda da je fizicka sprema danas takav imperativ da igrac priji 20-21 godina nema sto da trazi.

Djokovic, Federer, Mari i DP zastrasujuce dobri. Ferer, Berdih i Conga po ocekivanju.
                                Sudeci po kladionicama najvise je pokazo Novak.

Janko odlican ali mec sa Lackom mora ostaviti traga. Umor ce biti problem za jos ponekoga. Ocekujem da forma pocne padati kako se umor bude akumulirao.

Tomik mi se cini iscrljen. Imao je 3 odlicne nedjelje i Federer bi to morao okoncati.

Raonic je za sada neprimjetan. Radi posao i prolazi. To je za njega najbolje. Kolsrajber pa Federer, tesko da ce obojicu proci.

Gaske izgleda odlicno. Nije prvi put. Vjerujem da ce po obicaju pasti u nekom od narednih meceva.

Bernakis iznenadjujuce dobar ali ne vjerujem da moze ugroziti Marija.

Mofis je najbolji kad igra u skladu sa svojom prirodom a po prirodi je klovan. Ne kazem ovo u pogrdnom smislu. Ne vjerujem da ce proci Simona a ako i uspije tijelo ce ga izdati u sljedecem mecu.

Cilic je nepoznata. Mozda sam pristrasan ali nekako vjerujem da, prije ili kasnije, mora ispuniti svoj potencijal. Djeluje jako dobro. Pitanje je hoce li u eventualnom mecu sa DP-om po obicaju pomoci protivniku. Nesto mi kaze da ce ovoga puta biti drukcije.

Sardi bolji nego ikada ali to nije dovoljno za DP-a.

Almagro-Janovic je mec koji me najvise zanima. Janovic jako treba tu pobjedu. To bi bio znacajan korak za brzi ulazak u top 10. Sanse su mu dobre.

Mislim da vrijedi spomenuti i Verdaska. Je li Nando konacno prebrodio krizu?

Sve u svemu prilicno zanimljiva predigra.

Comment

Working...
                                X