Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kažu da je Marej pod većim pritiskom, da ako izgubi odjednom će svi zaboraviti USO i svi će se setiti pet izgubljenih GS finala, dok u Novakovom slučaju to neće imati nekog uticaja na dalju karijeru.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nema ljudi sa kljucem...

Comment

• di je sad Bojana kad nema treba

Comment

• кад треба да закључа ту је прва и на време...
          sigpic

Comment

• Ziko, nemoj da ofujes tema je otkljucana na vrijeme.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Sve je krenulo naopako po Endija kada su galebovi presli na Novakovu stranu

sigpic

Comment

• Jos jednom da ponovim ono sto sam rekao i na drugoj temi, prosla godina Novaka bila je godina u kojoj je morao psihicki da sazre, godina u kojoj mu je u odredjenim situacijama falila i mala doza sportske srece ali i mentalne snage. Mislim da ovaj trofej i ovakav pocetak godine Novaku nevidjeno puno znaci, nezgodno bi bilo uci u godinu kao br.1 bez ijednog GS-a u vlasnistvu i 2 vezana poraza u finalima i to od najveceg rivala. Ovakav start sezone ogroman pritisak skida Novaku sa ledja, ali i pritisak sa kojim je danas pokazao da moze konacno da se suoci. Nakon silnih propustenih sansi u prvom setu, nakon ocajno odigranog TB-a u setu koji je zasluzio ranije da resi u svoju korist nasao je snage da se vrati u 2. setu, da osvoji TB i potpuno preokrene mec u svoju korist. Mislim da je, pogotovo nakon ovog meca, jasno koliko Endi u stvari kaska za Novakom.

U svakom slucaju ekstremno vazna titula, neverovatan napredak pre svega na psihickoj stabilnosti i mislim da Novak u ovu godinu ulazi kao jedan potpuno sazreo igrac i ne bi me iznenadilo da uzme jos koji GS ove sezone, definitivno je apsolutni br. 1 trenutno.
                Last edited by SnakeEyes; 27-01-13, 14:30.

Comment

• A fitting final for the sport,
                  On the Australian true blue court.
                  A battle of the best backhands,
                  Endurance is what their game commands.

Murray fought hard and true,
                  But there seemed no way through.
                  For as Novak ran and skid,
                  On Murrays dreams he closed the lid.

For Andy this was quite a blow,
                  Now Djokovic has three in a row.

There were some matches we will savour,
                  From the players graft and labour.
                  The outstanding performer of the slam,
                  For many people is Stan the man!

After all their work and toils,
                  To Novak Djokovic go the spoils.

No longer need for any wonder,
                  He now owns the slam down under!

c/p ;)

Comment

• Originally posted by SnakeEyes View Post
                    Jos jednom da ponovim ono sto sam rekao i na drugoj temi, prosla godina Novaka bila je godina u kojoj je morao psihicki da sazre, godina u kojoj mu je u odredjenim situacijama falila i mala doza sportske srece ali i mentalne snage. Mislim da ovaj trofej i ovakav pocetak godine Novaku nevidjeno puno znaci, nezgodno bi bilo uci u godinu kao br.1 bez ijednog GS-a u vlasnistvu i 2 vezana poraza u finalima i to od najveceg rivala. Ovakav start sezone ogroman pritisak skida Novaku sa ledja, ali i pritisak sa kojim je danas pokazao da moze konacno da se suoci. Nakon silnih propustenih sansi u prvom setu, nakon ocajno odigranog TB-a u setu koji je zasluzio ranije da resi u svoju korist nasao je snage da se vrati u 2. setu, da osvoji TB i potpuno preokrene mec u svoju korist. Mislim da je, pogotovo nakon ovog meca, jasno koliko Endi u stvari kaska za Novakom.

U svakom slucaju ekstremno vazna titula, neverovatan napredak pre svega na psihickoj stabilnosti i mislim da Novak u ovu godinu ulazi kao jedan potpuno sazreo igrac i ne bi me iznenadilo da uzme jos koji GS ove sezone, definitivno je apsolutni br. 1 trenutno.
                    Najvece sanse su mu na Us Openu,mada bih ja voleo RG da osvoji i ne mora nista do kraja god.

Comment

• Iskreno i nalblaže rečeno, bio sam skeptičan za vreme i posle prvog seta .. Početak drugog i spasene tri vezane brejk lopte mi, takođe, nisu ulivale preveliki optimizam .. Tek kad je izjednačio u setovima, kao da je okinuo i zaigrao mnogo bolje i agresivnije ...Stari Nole i stari Marej na terenu od tada do kraja i ishod očekivan ...

Comment

• Comment

• Kuku majko on je odigrao tri bekend drajv voleja u zadnjem gemu,koji je on psiho.Dobro je sto nisam gledao,tesko da bi ja to podneo.

Comment

• Cestitke Noletovim navijacima, pogotovo onim koji ga nisu psovali i pljuvali u prvioj polovini meca.
                            Ogroman uspjeh i zasluzena pobjeda, bar prema komentarima jer su malo pozurili tako da sam ja prespavala mec.
                            Ajde prskalice, maskiraj me, cekam.
                            Last edited by eM; 27-01-13, 15:44.

Comment

• Prskaj daj joj nešto masno, mislim masno dobro.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ma sad on smislja lisica stara i kaze mi da ima pune ruke posla oko oblacenja poedinaca

Comment

Working...
                                X