Raonic u top 10 brzo ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2013 godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Krajinovic igra dosta solidno mada mi deluje da ce u buducnosti mnogo vise morati da bude aktivniji u poenu jer ovo nije dovoljno za bilo kakav visi nivo. Fiziciki je dosta jaci i dobro se krece, ima i jake udarce ali cesto ostaje previse pasivan i cak dozvoljava Fabianu da odlucuje u poenima.
Sa druge strane veoma je konstantan i serva radi bez problema.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by shpageti View PostRaonic u top 10 brzo ;)Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
prosao Fica u glavni zrebhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Milos je pokazao strasnu igru, po meni je na ovom turniru igrao i najbolji tenis u karijeri. TOP 10 ce doci kad - tad, ali je pitanje oce li se zadrzati tamo. Svakako ima mnogo vise potencijala od Isnera, pa Tommy mu nista nije mogao u dugim razmjenama, sto vise da se prica. Querrey je tek nemocan bio juce. Prije manje od mjesec dana je bio potpuno van forme, kako se sve to brzo promijeni. Kad bi BH stalno mogao da mu bude na danasnjem nivou, samo 5-6 ljudi bi bilo sposobno da ga pobijedi, ako i oni. Kontinuitet je sad bitan. No ono sto je jasno od mladih igraca daleko, ali daleko najbolji.
sigpic
Comment
-
Originally posted by majabl View PostKakva mu je ovo frizura?
Uci ce on u top 10, ulazili su i losiji od njega, ali jos nije za stavljanje u istu recenicu s Del Potrom...
Mislim da nikada nece ni biti, ali sad definitivno nije. ;)SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Mislim da gleda... one iz 1860.
U glavni zreb pored Krajinovica prosli su Stakhovski, Rozer-Vaslan i Turusnov, koji je izbacio dvoranskog sampiona sveta
Last edited by ClayWarrior; 18-02-13, 17:18.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment