Intenzitet jeste fascinantan, ali su Rafini mlaki udarci Berloku to omogucili imas taman dovoljno vremena da se namjesti i raspali po lopti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2013 godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
To bre,bravo!ToOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
ma on to folira, njemu uopste nije stalo do pobede, pitaj Mikuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Reakcija na kraju sve govori, znacice mu ova pobeda mnogo. Nije izdrzao Carlos pritisak, na 3:2 je morao uzeti svoj servis gem, nije uspeo i momentum se okrenuo na drugu stranu. Mislim da Nadala u narednom periodu ocekuju nalozeni protivnici koji nece mec gubiti jos u svlacionici. Bice zanimljivo sve to ispratiti i videti odgovor Nadala. Veceras je nasao pravi.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Ishod ovog meca je po meni, ipak, nebitan. Psiha mu u ovom slucaju nece pomoci da vrati fizicku snagu koju je imao prije povrede. Djaba stabilnost u glavi, ako nije u stanju da udara jako kad se nadje daleko iza osnovne i kada nije u stanju da se dovoljno brzo krece na osnovnoj i ranije hvata lopticu. Njegov povratak je dugotrajniji proces od ove dvije sedmice. Pobjeda mu moze pomoci da se osjeca malo bolje, ali on svakako zna da bi danas bio pociscen s terena protiv najboljih na svijetu! Skupljao bi poene
Comment
-
Šminka
Vjerovatno, ali Charles je večeras potvrdio ono što je davno jednom rekao Norris Čak: 'Ljudska ograničenja su samo u mozgu'. Kada igrač želi pobjedu i bespoštedno se bori da dođe do iste, u stanju je izvoditi udarce koje ni on sam nije vjerovao da može odigrati. Charles je večeras strašno odigrao, baš je imao luđačkih poteza, i bio je nevjerovatno konzistentan u tome. Nije klonuo dugom nakon gubitka drugog seta, napadao je svaki drugi servis, kraće loptice uglavnom kažnjavao, utrošak snage je bio veliki prilikom svakog udarca. Koliko god Rafa bio zaslužan za to, toliko je i Argentinac zaslužan za ovako dobru partiju koju je pružio. Očito je da se Rafina pauza pozitivno reflektovala na mentalni pristup ostalih igrača u mečevima protiv Španca. ;)“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Vrlo znacajna pobjeda Nadala. Pogotovo zbog nacina na koji je dosao do nje. U vrlo izjednacenom mecu dizuci igru pri kraju. Tragovi duge pauze su evidentni. Trebace vise od juznoamericke turneje da se to popravi. Ali vjerujem da ce za koji mjesec, barem na sljaci, biti ponovo strah i trepet.
Naravno pod uslovom da je koljeno koliko toliko u redu. Ako tu postoji problem onda nema srece...
PS
Price da mu mec nije bio vazan su djetinjaste. Pa on se bori da spasi karijeru.
Comment
-
Brown treba prekinuti singl karijeru , ovo je tesko sramocenje , 3 turnir u nizu ce da ispadne u Q1 , skalp ce da mu skine izvesni Duran koji je 450. na svetuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment