Kakva atmosfera u Sao Paolu, obojica imaju zastrasujucu podrsku, ali Souza ipak ocekivano vecu. Kao da je finale nekog velikog turniru, sudija vec treci put smiruje publiku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2013 godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Udara Souza veoma jako i pogadja,ali jednom ce poceti da promasuje i tu cemu biti kraj.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Strasan forhend iz trka.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Opet lopta napolje i evo ga brejk.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja ne vidim uopšte lopticu, pogotovu oko linija.
Ne vidim ni rezultat... da ga ne ugledah na zvaničnom semaforu išla bih na livescore.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Laganih 5-2.Ne moze Souza konstantno da pogadja ove udarce iz sve snage.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment