Kakva BH paralela
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2013 godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tako je majstore,valjda je prelomio konacno nesto u toj glavi
Comment
-
TB, Bagi na servisu:
1-0 odlican poen zavrsen BH paralelom na liniju, cekao je Grisa gresku i nije docekao, mogao je biti agresivniji
1-1 ovaj put BH ide u aut, nakon agresivnijeg GRisinog FHa
1-2 as
2-2 neodlucan GRisa, morao je izaci na mrezu nakon odlicnog slicea, bira naredni udarac i bica uhvacen na nicijoj zemlji
2-3 gubi Bagi prvi servis jer nije uspio odservirati u 25s...u nastavku grijesi iz FHa
2-4 jos jedna greska
3-4 ovaj put Grisina iz BHa
4-4 retern u aut
4-5 fenomenalan BH pasing po paraleli na liniju
5-5 FH u aut, lose
5-6 odlican Grisa, konstatnti napadi iz FHa donose gresku
5-7 jos jedan ocajan Bagijev FH...ostao je bez snage
Grisa u finalu
Comment
-
Sjajni servisi i slajsevi Dimitrova kao i greske Bagdatisa iz forhenda obelezili mec,po meni ovo je moralo u 2 da ide
Comment
-
Dimitrov moze da bude pretnja svima u 1.kolu , kakvih samo manijaka moze da bude u 1.kolu protiv najjacih : Bagdatis,Anderson,Feliciano,Davidenko,Dimitrov,Tom ic,Nalbandian,Hewitt,Karlovic a uvek ce se tu naci poneki Rosol a tu je i jedan jedini Marinko MatosevicSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Grisa
a u finalu je sve moguce, ne igra Marej toliko dobrohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Gledao sam samo prvi set izmedju Bagija i Grise i imao je Bagi sanse na one dve brejk lopte kada je prvi put Grisa usporio slajsom i Bagi poslao FH posred sredine mreze i isto je na drugoj brejk lopti samo u drugom gemu poslao FH na isto mesto, ali zato sto je loptica dodirnula vrh mreze i promenila pravac. Bagija i servis nije isao u prvom setu, navijao sam za njega. Bice lepo finale Endi-Grisa.
Tipsa dobio Bedenea 4-6 6-2 6-2.
Comment
-
-
Jos jedan Kolja,pa pravac Melburn da objasnis neke stvari
Comment
-
Brejk na startu je rijesio prvi set, vise nego zasluzeno Kolja na set od titule. Gasquet igra bolje nego inace, mnogo je agresivniji, blizi liniji no protiv ovakvog Davydenka se za sad vise ne moze. Imao je nekoliko brejk sansi, ali je i Davy mogao ranije do seta, da ima dva brejkasigpic
Comment
Comment