Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2013 godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jbg, bas sam se nadao da ce Kolja ici do kraja
    sigpic

Comment

• Strasan poraz tenisa, sad mi je samo krivo sto David nije bio u finalu, nikad ne bi izgubio od ovakvog igraca
      sigpic

Comment

• Nije ovo nikakav poraz tenisa,nije ni prvi ni zadnji sa ovakvim stilom igre koji ce osvojiti.Nemoj zajebavati da David igra lepsi tenis od Gaskea
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• David igra sto puta ljepsi tenis, pa koliko on vremena provede u terenu, kazni svaku iole kracu loptu, ovaj je izmedju 3 i 5 metara pozadi, to se meni uopste ne poredi. Cesto su linijske sudije blize liniji od Gasqueta!
          sigpic

Comment

• Jedino je steta sto Visko nije komentarisao da nas ponovo obavesti o mladalackom vanserijskom talentu Gaskea
            sigpic

Comment

• Ukusi su razliciti,ni meni oni ne mogu da se porede,Gaske igra neuporedivo lepsi tenis
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• poraz tenisa?

Bravo Gaske, bas je lepo pocela sezona
                jos kad bi Grigor uzeo titulu sutra, bilo bi savrseno
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Moze je lako uzeti ako se ne izgubi, a i znacilo bi mu mnogo vise nego Mareju
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Udarci su mu ljepsi, tehnicki je potkovaniji jer je nevjerovatno talentovan. No taj se brani i protiv Davida pa znamo kakav mu je skor sa njim. Kad on uzme titulu sa ovakvim shvatanjem igre to je meni automatski dotaknuto dno za igru. Jos ce ispasti Simon ili David veci defanzivci od Gasqueta. Od lika koji provede 5% vremena u mecu u terenu
                    sigpic

Comment

• Tesko ce Grisa sutra sa Andyjem...nece znat sta treba da radi

Comment

• Presudila je davno uvezbana Gaskeova tehnika disanja - duboki udisaji kroz nos
                        sigpic

Comment

• Tipsa danas potpuno nezasluzeno zaboravljen... Smesi se jos jedna titula.

Comment

• Pa nazalost jeste zaboravljen , ali bilo je danas puno tenisa ,
                            ipak su Ana i Novak bili malo vise znacajni , jer su imali prilike
                            da osvoje trofej za Srbiju , ali drago mi je sto je Janko uspeo
                            da se plasira u Finale gdeje apsolutni favorit , ali Batista Agut je
                            napravio par iznenadjenja na ovom turniru , pa bi moglo biti zanimljivo

Comment

• Nije zaboravljen nego mu se toliko sve namestilo, titula se podrazumeva

Comment

• Nece ga valjda Veliki Batista smaknuti

Comment

Working...
                                X