Originally posted by Mare_92
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA - Ana Ivanovic
Collapse
X
-
Originally posted by Jigsaw92 View PostA to sto je Petrova bila povredjena nema veze a? Vazi da bi je Ana ovako odvaljivala. ;)
jednostavno Ana je igrala predobro za Petrovu.. ;)
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostJa sam rekao da ce da pobedi i pobedila je
Bice tesko sa Wickmayer u 2. kolu.. Valjda ce Ana igrati sjajno kao juce.. Ono juce je bilo BUM, bas me je Ana prijatno iznenadila..
Comment
-
Nesposobna je,cim izgubi set,izgubi mec,i juce poslije pobjede izjavljuje da je u dobroj formi,kakvoj crnoj formi,jedna pobjeda,to jest predaja,u dobroj formi je Novak,pa to sam ne govori.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Stvarno više ne znam šta da napišem za ovu nazovi Aninu igru, njen stav, formu, bacanje loptice i sve ostalo.
Mislim da sam sve više puta rekla.
A baš mi je žao.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostStvarno više ne znam šta da napišem za ovu nazovi Aninu igru, njen stav, formu, bacanje loptice i sve ostalo.
Mislim da sam sve više puta rekla.
A baš mi je žao.
Ja koji je obozvavam od celog ATP i WTA tura, u tenisu je najvise volim od svih moram da kazem da me je veoma razocarala.
Bruka !!!
Comment
Comment