Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA - Ana Ivanovic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mare_92 View Post
    Nadam se da ce nastaviti ovako kao veceras, ono je bilo neocekivano jako, agresivno i napadacki brz greske. Samo tako, napred ! ;)
    A to sto je Petrova bila povredjena nema veze a? Vazi da bi je Ana ovako odvaljivala. ;)

Comment

• Ja sam rekao da ce da pobedi i pobedila je

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
        A to sto je Petrova bila povredjena nema veze a? Vazi da bi je Ana ovako odvaljivala. ;)
        Pa Petrova nike pokazivala nikakve znake povrede pa je predala. Nastavila bi Ana da je razvaljuje siguran sam da bi je dobila sa 0
        jednostavno Ana je igrala predobro za Petrovu.. ;)

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
          Ja sam rekao da ce da pobedi i pobedila je
          Bas mi je drago samo neka nastavi tako da igra kao sto je igrala protiv Petrove.
          Bice tesko sa Wickmayer u 2. kolu.. Valjda ce Ana igrati sjajno kao juce.. Ono juce je bilo BUM, bas me je Ana prijatno iznenadila..

Comment

• Steta sto je Ana izgubila.........lakse bi mi bilo da je izgubila 2:0 .......ali poslije onakve igre u prvom setu stvarno je steta....ne moze da odrzi koncentraciju i gotovo

Comment

• Nesposobna je,cim izgubi set,izgubi mec,i juce poslije pobjede izjavljuje da je u dobroj formi,kakvoj crnoj formi,jedna pobjeda,to jest predaja,u dobroj formi je Novak,pa to sam ne govori.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Stvarno viÅ¡e ne znam Å¡ta da napiÅ¡em za ovu nazovi Aninu igru, njen stav, formu, bacanje loptice i sve ostalo.
                Mislim da sam sve više puta rekla.
                A baš mi je žao.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Stvarno više ne znam šta da napišem za ovu nazovi Aninu igru, njen stav, formu, bacanje loptice i sve ostalo.
                  Mislim da sam sve više puta rekla.
                  A baš mi je žao.
                  Bruka i sramota za danasnju igru. To treba da kazes.
                  Ja koji je obozvavam od celog ATP i WTA tura, u tenisu je najvise volim od svih moram da kazem da me je veoma razocarala.
                  Bruka !!!

Comment

• Nista novo znaci.

Comment

• Tacno tako nista novo.

Comment

• sigpic

Comment

• Ja mislim da bi Ana bolje igrala da predje na Wilson rekete,konkretno na Wilson BLX 98 Pink... ;)
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• u ovom trenutku najmanji problem je reket ;)

Comment

• Originally posted by V.Patcev View Post
                              u ovom trenutku najmanji problem je reket ;)
                              Nisam rekao da ce ona da bude broj 1 na listi ili da ce da popravi formu ako promijeni reket,samo kazem da mislim da bi joj Wilson reket odgovarao...
                              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ovo je bruka..
                                Od 81.teniserke na svetu ovako lagano izgubiti..
                                Dzabe joj sve te nule i lagane pobede 6-1 6-0,kad nema konstantnost.
                                Sta danas se uplasila Cetkovske,od koje je mnogo kvalitetnija?
                                CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

Working...
                                X