Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostJeste Brajkulice da nema mocnog Cambiassa
Originally posted by Condition23 View PostPosle Kasana sigurno
Comment
-
Umal' Insinje da nas ohladi
Kambijaso i Guarin razliciti tipovi igraca skroz. Mislim nebitno sto je slicna pozicija totalno razliciti stilovi igre a Boga mi i zaduzenja na terenu.
-Kasanu je sve oprosteno. Evo Akan ce da kaze da bi ga rado video u nasoj ekipi lucidnih igraca. Brajkulice i ti si deo strucnog staba.
A ono sto si rekao za njega samo ti govori koji uticaj na igru Intera ima. On je za mene definitivno najbitniji sraf, barem do sada.Last edited by Condition23; 09-12-12, 21:08.
Comment
-
Pa drugo je doprinos sa podrucja statistike i naravno da nisu isti igraci...
Meni je Cambiasso najbolji jer je najkonstantiji i mislim da bez Guarina Inter moze kao sto je i igrao dosta utakmica,a bez mog brata Estebana ne mozeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPa drugo je doprinos sa podrucja statistike i naravno da nisu isti igraci...
Meni je Cambiasso najbolji jer je najkonstantiji i mislim da bez Guarina Inter moze kao sto je i igrao dosta utakmica,a bez mog brata Estebana ne moze
Ако ћемо реално Интер највише зависи од Касана.
Originally posted by Condition23 View PostLast edited by Brajkula; 09-12-12, 21:12.
Comment
-
Originally posted by BrajkulaПа и говорио сам о досадашњем доприносу
Ако ћемо реално Интер највише зависи од Касана.
Zavisi prema naprijed od Cassana,ali cijela ekipa sto se mene tice od Cambiassa najvise zavisi
Kakva akcija Cassana i Milita,stetaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostБрате нзм што мени неће да отвори тај, само очитава иначе ја гледам овај под бројем 4.
*ebes link bitno je da Seria A ima dusu.
Ja mislio ovo ofsajd KavanijaLast edited by Condition23; 09-12-12, 21:14.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostА када набрајамо ко је још бољи од Гуарина, ту је сигурно и Занети, јер ево и он игра у вези, човек је као вино, са годинама све бољи.
Bice Juan macka, oce oce. Slazete li se sa mnom?
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostInfuzija onog dana kad ode u penziju, vec sam to negde napisao. To je meni pojam ljubavi prema Interu.
Bice Juan macka, oce oce. Slazete li se sa mnom?
Obrukao se Cavani,sreca pa je nije dobro uhvatio glavomZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment