Алварез, па мислим да је благо рећи да је очајан....нема он перспективу у Интеру, промашена инвестиција. Код Снајдера постоји један проблем, ако би он играо тешко да би могао Касано, јер мислим да екипа не би могла да испоштује таква два играчау екипи, конкретно играча који играју на своу руку, трпела би одбрана то много, а управо је тако Интер дошао близу врха ове године, чврстим везним редом и чврстом одбраном....али свакако да им треба план Б.
Фиорентина 1:0 хт. Одлична текма, отворена, нападачка. Борха Валеро и Гонзало Родригез доминирају
Крстичић добар, јесте да је промашио готово празан гол, али захвалан играч, одличан дуел игра и сигурно да треба да заузме место у нашој репки, дефинитивно пре Фејсе, Мијаиловића, па и Игњовског. Такође момак зна да игра, одлично се нуди на пас и сарадњу, такође не греши у предаји и доста трчи, дефанзива на високом нивоу.
Самп кажем имао боље прилике, Фиорентина из прекида повела голом црногорског интернационалца Савића, али исто јој није свиран (не знам како) чист пенал над Фернандезом.
Иначе, Самп вечерас без првог голмана Ромеа, док Фиорентина драстично ослабљена јер изостају Јоветић, Тони и Љаљић.
Ронкагља на клупи, за мене искрено изненађење. Такође и Аквилани данас на фосни, у игри нешто дефанзивније оријентисани Ромуло.
Фиорентина 1:0 хт. Одлична текма, отворена, нападачка. Борха Валеро и Гонзало Родригез доминирају

Самп кажем имао боље прилике, Фиорентина из прекида повела голом црногорског интернационалца Савића, али исто јој није свиран (не знам како) чист пенал над Фернандезом.
Иначе, Самп вечерас без првог голмана Ромеа, док Фиорентина драстично ослабљена јер изостају Јоветић, Тони и Љаљић.
Ронкагља на клупи, за мене искрено изненађење. Такође и Аквилани данас на фосни, у игри нешто дефанзивније оријентисани Ромуло.
Comment