Ovo nisam ocekivao nikako,ne protiv Parme.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije glavni razlog ali od kad se Snajder vratio treninzima, onda je počela i ta priča o njemu koja je svima poznata i 4 loša rezultata...
Ako spomenem u istoj rečenici Inter i skudeto do maja sledeće godine, banujte me!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Drzi brata Brajkulicu Zlatibora voda jos <3 a Boga mi i Kristina Katarina
Realno nade za titulu uopste ne treba da se gaje prvo jer je Juventus dosta bolji i iznece Seriju A a mi uzimamo 1 od 9 na utakmicama sa Atalantom, Kaljarijem i Parmom Nije posteno reci da imamo sanse za 1.mesto. Mi da u drugom delu sezone pobedimo opet Juventus, Milan i Fiorentinu pobicemo te bodove sa Sienom, Sampdorijom, Torinom, Katanijom itd.
Nema veze volimo Inter
Comment
-
Interu treba da bude cilj LS,a pokazalo se da je dosta velika konkurencija,ja licno nisam ocekivao ovoliki broj kandidata.Smatram da je Juventus najkvalitetniji i da za sada samo zbog LS i opterecenosti tim mecevima Juve ima ove kikseve,takodje se oseca i nedostatak Kontea.Verujem da ce sa njegovim povratkom i posle Sahtjora Juve zaredjati pobede u ta naredna dva meseca kada bude igrao samo Seriju A.(naravno ovo sve uz pretpostavku da ce Juve proci grupe LS )
Comment
-
Beži bre, gde će Milan da plati minimum €20m + velika plata Veslija... Zna se Anži, Siti, Junajted.
Nikola Sansone rođen u Minhenu, 21 godina. U mladjim kategorijama Bajerna 8 godina, 1 sezona u B timu Bajerna i prošla sezona u Seriji B. Mladi reprezentativac Italije kojem je ovo drugi gol u sezoni i od prošlog kola standardni prvotimac.Last edited by Il Capitano; 26-11-12, 23:25.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Comment