Bolji Milan,Juventusova odbrana bez Chiellinia dosta losija,gube se Bonucci vezara i Barzagli...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma Bonucci ne zna da kontrolise loptu,svaki put mu pobjegne kad treba da je primi,Barzagli je meni dosta bolji od njega,jbg spori su obojica ali su cvrsti i to im je velika prednost,samo su nekako pogubljeni bez Chiellinia...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBolji Milan,Juventusova odbrana bez Chiellinia dosta losija,gube se Bonucci vezara i Barzagli...
Cudi me da je bas Padoina uveo umesto Isle.
Markizio kao da ne igra.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostBonuci u par situacija bas komican. Takodje Asamoah i Isla veceras nikakvi. Asamoa par nepotrebnih dijagonala i nerezonskih poteza.
Cudi me da je bas Padoina uveo umesto Isle.
Markizio kao da ne igra.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPirlo i Maldito losi,odmah i Principina nigdje
Comment
-
Честитке, навијачима Милана.
Нисам гледао текму, али сам видео да пенал није постојао, но небитно, нисам кукао ни када су у нашу корист грешили, нећу ни сада, само ме занима какве ћа насловнице сутра да буду...пошто када се овако нешто дешавало у нашу корист био је медијски масакр (осим наравно Тутоспорта, који је наклоњен Јувентусу).
И просто ми није јасно како је могуће да су се у сваком дербију ове године догодиле судијске грешке треба асоцијација да предузме нешто по том питању.
П.С. Срећа што имају утакмице сутра јер би ми се по први пут након дужег времена дасило да нисам погледао ама баш ниједну текму, а исте не могу да гледам у снимцима јер једноставно знам резултати и није ми онда толико занимљиво.
Comment
-
sjajna pobeda i lepa osveta za proslosezonski derbi i oruzanu pljacku juventusa na San Siru...
sada, da bi sve ovo dobilo smisao, treba konstantno podizati nivo igre i izlaziti lakse na kraj sa slabijim timovima (kad se samo setim sta im je Zlatan radio...)
FORZA MILAN!VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Следеће коло, Катанија-Милан, доста интересантан меч. Катанија је једно од тежих гостовања у лиги, али с обзиром да је Милан у успону форме и да су преживели доста теже гостовање у Напуљу када су ремизирали, може се лако десити да и Катанију преброде.
Но опет каже, Катанија не губи бодове на свом терену тако лако и у том сегменту деле треће месот са Јувентусом (5-1-1 и гол разлика 13:5), док су бољи домаћини ове године једино Фиорентина која је прва са 6-1-0 и гол разлоком 15:3, док је Наполи други са 5-2-0 и гол разликом 14:6!
Comment
-
Da nije bilo penala siguran sam da bi ostalo 0-0,takva je bila utakmica,nesto slicno kao Celzi-Siti,takodje verujem da bi i obe strane bile zadovoljne sa takvim rezultatom s obzirom na okolnosti.Penal nije postojao al on nije izgovor za Juventusovu losu igru,i posle penala je bilo jos sat vremena igre tako da je glupo potencirati.Da je bio neki drugi tim preko puta a ne indisponirani Milan verujem da bi poraz bio i veci.
Alessio se totalno pogubio na klupi,tacno se vidi da covek nece moci nikad da bude prvi trener,Carrera je mnogo bolje radio posao od njega,al dobro izdrzacemo jos 2 nedelje a onda se Conte vraca na klupu i to ce biti zvanicno kraj igre za sve timove u Seriji A.Alesio je pogodio juce sa jednom recenicom "Penal nije postojao,greske se desavaju,al ne smem ni da zamislim sta bi danas bilo da je slucajno Juventus dobio ovakav penal" .Sustina svake rasprave oko sudjenja i gresaka ove sezone,svakom se sudiji greske prastaju osim ako idu u korist Juventusa,onda vec idu na stub srama.Jos jedna stvar,zanimljivo je kako se ono od juce naziva sudijskom greskom(sto i jeste) a prosle sezone se nazivalo sudijskom kradjom.
Comment
-
-
Max Allegri: "Tokom meča mi se činilo da je bio penal, ali kada sam pogledao snimak, shvatio sam da penal nije postojao."
Gigi Buffon(prošle godine):" I da sam vidio gol Muntarija, ne bih to priznao sudiji."
VELIKA RAZLIKA!
sto se tice samog sudjenja, normalno je da se najvise osudjuju sudije koje su donele pogresnu odluku u korist juventusa, jer je taj tim svejedno najkvalitetniji i najkompaktniji u Serie A (nemam problema to da priznam iako sam veliki simpatizer Milana), i mislim da bi i bez sudijske pomoci koja je konstantna i ocigledna uzeli skudeto, s tim sto bi mozda bilo neizvesnosti i borbe a ovako se ide na sigurno... dakle najjaci tim + sudije, normalno je da se nailazi na osudu medija i javnosti jer je svima u interesu da gledaju dobar fudbal i zdravu, kvalitetnu konkurenciju a ne laznu dominaciju jednog tima... poenta price je da niko nema pravo na protekciju i sudijsku pomoc a najmanje od svih oni najmocniji. nazalost, upravo to je slucaj i to ne samo u Italiji (Man utd, barcelona...)VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Svi veliki timovi imaju protekciju kod sudija,kao sto ima Juve tako ima i Milan,Inter,Barca,Mancester,Bayern itd itd.Trula je prica pogotovo kad to prica navijac Milana,da dodje navijac Katanije pa da razumem ovako ispada degutantno.
p.s Cekamo da Djokovic i ovog puta zatrazi celendz kao prosli put.Last edited by Layzick; 26-11-12, 13:49.
Comment
Comment