Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni se nesto taj Florenzi nije svidio u onih par utakmica sto sam gledao,decko se trudi nema sta,ali na mene nije ostavio neki dojam,mozda sam i ja prerano donio zakljucak...

Ja sam i veceras zapazio da kada ga protivnicki igraci pritisnu on lose reaguje,slaba mu je situaciona inteligencija,ja to nikako ne volim,igrac mora da bude miran,pogotovo u Kalcu gdje se igra lezerniji fudbal
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Гледај сутра како лежерни престаавник Калча у ЛШ меље првака Европе и представника најјаче нам Премијер лиге ;)

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Гледај сутра како лежерни престаавник Калча у ЛШ меље првака Европе и представника најјаче нам Премијер лиге ;)
        Pa kako nije lezerna jbt,maloprije u jednom trenutku dok sam gledao ovu tekmu svi igraci stoje,to samo u Kalcu ima

Sto se tice ovog "najjace nam Premier lige" ,meni ona svakako nije najjaca ako na to ciljas,ja bih prema njihovom kvalitetu dozvolio Spancima 6 predstavnika u LS jer to svojim igrama zasluzuju,uvijek mi je jaca Primera od PL-a;)

#the return

Comment

• Хахахаха....истина, али то се догађало и када је Серија А била најјача лига, ништа ново Било како било то је и карактеристика саме лиге.

И ја бих се сложио за Шпанце иако их најмање пратим, тј. гледам само Ел Класико, али тамо играју играчи који чине више од 50 постно оних који су у топ50.
          С тим што је ПЛ најуједначенија некако, па самим тим дође и као најзанимљивија.

Comment

Хахахаха....истина, али то се догађало и када је Серија А била најјача лига, ништа ново Било како било то је и карактеристика саме лиге.

И ја бих се сложио за Шпанце иако их најмање пратим, тј. гледам само Ел Класико, али тамо играју играчи који чине више од 50 постно оних који су у топ50.
            С тим што је ПЛ најуједначенија некако, па самим тим дође и као најзанимљивија.
            Pa ne znam sta ti smeta ta etiketa "lezernijeg fudbala" kada je tako,ne znam kako drugacije to da kazem

Ove godine je najveca steta iako ih ne volim to sto Atletico Madrid ne igra LS,haos bi pravili ljudi.PL je najbolje organizovana liga,oni su to super napravili i zbog toga je naravno najgledanija,Spanci su po tom pitanju nesposobni,ali ako se donese zakon o izjednacenju TV prava kod Spanaca kao sto je to slucaj kod Engleza ima cuda da vidimo kod njih garantujem;)

#the return

Comment

• ма не смета ми, таман посла, неко сам ја то схватио као негативан аргумент лиги, па оно морам да браним свој укус
              Иначе, сутра ће Јуве да осветла образ лиги, чисто да се зна ко коси ко воду носи

Comment

• http://www.sportske.net/vest/medjuna...an-104519.html

Comment

Код Торина бих издвојио Марка Башу, реално добар део екипе је просек док је Маренце испод истог поготово јер га Вентура форсирао као неког дефанзивног везног
                  Иначе Ћерћи и Бјанки су ми фаворити у екипи Торина, мајстори
                  Marko Basa je u Lilu sad me podseti zbog tekme u LS a ovaj je neki Albanac Svajcarac sad sam pogledao na netu

Za Cercija i Bjankija se slazemo u totalu.
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Брате, то је неки швајцарац, ја ладно мисио овај из Лила и још се крстим шта човек ради у вези
                    http://www.soccerway.com/players/migjen-basha/58298/

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                      Marko Basa je u Lilu sad me podseti zbog tekme u LS a ovaj je neki Albanac Svajcarac sad sam pogledao na netu

Za Cercija i Bjankija se slazemo u totalu.

Nemojte da vređate bivšeg SCG reprezentativca sa ovim gore... A i ovaj igra na sredini Švajcarac Albanac...
                      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post

Nemojte da vređate bivšeg SCG reprezentativca sa ovim gore... A i ovaj igra na sredini Švajcarac Albanac...
                        Боље да је нпр. бек крнтија.

Comment

Боље да је нпр. бек крнтија.
                          Glup sam, ne razumem...
                          Ma nebitno...

Nego nisam smeo da napišem reč š***** jer na wiki-ju piše
                          U Srbiji politički nekorektan termin Š***** danas koriste nacionalistički autori

Ali stvarno bre kol'ko tih nazovi Švajcaraca ima...
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Знаш како наш нараод каже, ко не зна да игра стави га на бека (мсм глупост, али има мало логике у овим сеоским екпиама које се једва искупљају па у сучају да их има свега 11 ставе најгорег играча на најнеболније место). Наравно у модерном фудбалу бек је једна од најважнијих позиција на терену.
                            Ја сам се у овом случају, шале ради, руководио првом "логиком"

Comment

Знаш како наш нараод каже, ко не зна да игра стави га на бека (мсм глупост, али има мало логике у овим сеоским екпиама које се једва искупљају па у сучају да их има свега 11 ставе најгорег играча на најнеболније место). Наравно у модерном фудбалу бек је једна од најважнијих позиција на терену.
                              Ја сам се у овом случају, шале ради, руководио првом "логиком"
                              Dobra logika, znam neke koji su bekovi a i stvarno su najgori...

Ma ja pomislio malo i na Strajnića i ono čuveno bekovsko izvođenje penala. 01:54

Spoiler

Nego Milan izgleda rešio da menja Abijatija. Benaljo!?
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                                Nego Milan izgleda rešio da menja Abijatija. Benaljo!?
                                Немам ту информацију, али да је их је закопао закопао их је сад против Наполија. Плус голман је просек, цео живот је био неки бек ап бољим од себе, и сада се он истурио као "кец". Истина Амелија је још гори Такође, 35 година...много је то куме.
                                Сад колико је Бенгаљо (ако мислимо на истог лика, голман Волфсбурга) добра замена не бих знао да ти кажем јер нисам тај Волфсбург гледао од када су били прваци Немачке И иначе и он је Швајцарац као поменути Баша

Занимљиво да им је пети голман 17-годишњи Новосађаним Лазар Петковић

Comment

Working...
                                X