Гле судију брата...хахаха...која царина, најеба брат Кучка ни крив ни дужан. Бодови остају у Риму ипак, али да се ово није десило лако је могло у Х, ЂЕнова је опасно стиснула, Стекеленбургово вече дефинитивно.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostWilshereica Eduardo je imao otvoreni lom, to je lom u kojem ti se kost polomi na dva dijela. Ako je slomio clanak bit ce problema, ali tesko da ce biti novi Eduardo.
Некада сам ценио да би овај Освалдо могао да буде појачање Јувентусу, данас сам проемнио мишљење. Па он где год да оде њега навијачи опасно мрзе, сад нпр. су га прописно извишдали, а капирам да и у Јувену не би било другачије.
Перота и Тоти, без старца нема ударца !
Comment
-
Brajkulice kume, brateotvoreni prelom jeste kad pukne koza potpuno i tkivo oko kosti da se vidi kost, ali ja sam naveo cisto primjer da kazem da otvoreni lom izgleda kao da si uzeo prut i polomio ga na dva djela, tako to izgleda. Eduardova povreda je bila brutalna. Kost je se u potpunosti prelomila, visila je na tankom tkivu, a toliko morbidno bi bilo da je se i taj dio tkiva odlomio pa da mu se skroz odvoji stopalo od gornjeg djela noge.
Nisam htio biti morbidan pa sam rekao lom na dva djela, ali moze biti i lom na dva djela zatvoreni. Sagna je to imao.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBrajkulice kume, brateotvoreni prelom jeste kad pukne koza potpuno i tkivo oko kosti da se vidi kost, ali ja sam naveo cisto primjer da kazem da otvoreni lom izgleda kao da si uzeo prut i polomio ga na dva djela, tako to izgleda. Eduardova povreda je bila brutalna. Kost je se u potpunosti prelomila, visila je na tankom tkivu, a toliko morbidno bi bilo da je se i taj dio tkiva odlomio pa da mu se skroz odvoji stopalo od gornjeg djela noge.
Nisam htio biti morbidan pa sam rekao lom na dva djela, ali moze biti i lom na dva djela zatvoreni. Sagna je to imao.
Добро би било да је ово код Пјанића затворен јер се он лакше лечи, логично али ајде да паишем.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Nimalo nije dobrosigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
"Ne znam koliko je povreda ozbiljna. Molim Boga da nije ništa strašno. Idem sada na snimanje, pa ćemo vidjeti", poručio je naš reprezentativac.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
док ви водите бригу о пјанићу, ја ћу само рећи да је пескара отпустила још једног тренера ове године, после ђованија стропе и бергоди попио ногу, а медији најављују кристијана букија, иначе садашњег тренера примавере пескаре, као наследника. очигледно је да су се они опростили од опстанка.
Edit : док је тоти од вечерас други стрелац у историји серије а, постигао је укупно 225 голова и дели друго место са швеђанином гунаром наордалом, док је први чувени силвио пиола са 275 погодака.Last edited by Brajkula; 03-03-13, 22:24.
Comment
-
http://football-italia.net/31426/cat...ambiasso-coach
Kakav car Pulvirenti! A tačno se vidi da ima njuh za trenere. Paskvale Marino, Zenga, Mihajlović (tu i tamo), Simeone, Montela itd. Poznata imena bivših trenera...
Cuchu, na španskom starac... xD
Spoiler
Revolucija i evolucijaIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment