Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Немамо то друго крило, за 4-3-3, Ђакерини и не прети баш нешто.
    Капирам да ће сад да гурне уместо Ђакеринија неког шпица а да Вучинића помери на бок.

Comment

• Losa organizacija na terenu, fali nam taj zavrsni pas jer osim Pirla nema niko ko moze uputiti neki valjan ili lucidan pas. Mada fali nam probojnosti po krilima, mada fali nam ubacivanje napadaca i krila u prazan prostor. Previse smo staticni, ocekujemo da nam se dobra prilika za gol sama od sebe stvori. Centarsutevi nam nece nista doneti

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
        Losa organizacija na terenu, fali nam taj zavrsni pas jer osim Pirla nema niko ko moze uputiti neki valjan ili lucidan pas. Mada fali nam probojnosti po krilima, mada fali nam ubacivanje napadaca i krila u prazan prostor. Previse smo staticni, ocekujemo da nam se dobra prilika za gol sama od sebe stvori. Centarsutevi nam nece nista doneti
        Фали нам да Пирло искористи пенал, то нам фали...

Comment

• Ko ce drugi nego il principino buduci kapiten i ikona kluba .
          Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• il principino

ЕДИТ: Ђовинко....сад је то већ рутина ;)
            Last edited by Brajkula; 01-12-12, 22:11.

Comment

• То је то 226 дерби Торина је наш, 91 победа!

Прво полувреме смо се мучили и од црвеног картона (заслуженог) Глика кренули да мељемо противника. Промешан пенал у 40 и кусур минуту Пирла и онда у дп млевено месо остаде од Торина.
              Маркизио потврдио касу, само нек настави овако да тресе мреже
              Мирко Вучинић Какво би то играчиште било само да се не спрда. Онај пас раменом је за фудбалске уџбеника, па код трећег гола остављена за МАркизија грудима, човек игра из забаве.
              Следеће коло Палермо у гостима, не толико једноставно гостовање које мора да се добије, а у осталом од следећег коа на клупи нам је Мистер, свакако велики плус!

Comment

• Namjestio Gokhan nisanske sprave , kad je tako nece se protivnici usreciti , bravo majstore !

5-1 , dominiraj
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Очекивао. А видим да и Квинтеро није играо.
                  Занимљиво је да је у сваком мечу до сада у коме играју тзв. велики италијански клубови био по црвени картон за противника. Милан, Јуве и сад Наполи...

Comment

• Гол месеца октобра:

Адем Љаљић (Фиорентина) - 28.10.2012 - 9.коло - Фиорентина-Лацио 2:0

Гласајте за

Comment

• E moja Brajkulice nikako mi nije jasno sta si ti vidio u ovom Florenziju,presmijesan igrac koji samo gubi lopte,a ja evo tri meca za redom Romu gledam;)

Bradley,Tachtsids i on u vezi Rome,lose vala nemam sta drugo da kazem
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Bolje da Zeman ne eksperimentise sa Pjanicem i vrati ga na poziciju koju je igrao protiv Torina. Kako jadno izgleda veza koja ne moze jedan napad napraviti,jedan. Zabise im ljudi iz niceg.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          E moja Brajkulice nikako mi nije jasno sta si ti vidio u ovom Florenziju,presmijesan igrac koji samo gubi lopte,a ja evo tri meca za redom Romu gledam;)

Bradley,Tachtsids i on u vezi Rome,lose vala nemam sta drugo da kazem
                          Брате, Флоренци ваљда не игра данас
                          Иначе, гледам мулти, та текма је клише текма кад игра Сиена. Бункер и гол или из контре или из прекида.
                          Лацио се вратио у форму, Удинезе иде ка победи напокон сајај нго Переире као и Дијамантија за Болоњу.
                          Све кечеви данас а ја се роб ухватим за Ђенову, рекох везаће две победе овај Дел Нери, кад оно...Кјево шамара

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                            Брате, Флоренци ваљда не игра данас
                            Иначе, гледам мулти, та текма је клише текма кад игра Сиена. Бункер и гол или из контре или из прекида.
                            Лацио се вратио у форму, Удинезе иде ка победи напокон сајај нго Переире као и Дијамантија за Болоњу.
                            Све кечеви данас а ја се роб ухватим за Ђенову, рекох везаће две победе овај Дел Нери, кад оно...Кјево шамара
                            Kako mislis ne igra jbt,igra i to kriminalno ovu i zadnje dvije tekme

Lazio sigurno gazi,kuci su bas jaka ekipa

#the return

Comment

• Брате, гледам мулти и нмг да ухватим. Али сад сам видео на флешскору и игра неко крило Морао је јер је Освалдо повређен, али је на купи и сигурно да га гура у игру на полувремену.
                              Удине 2:0, Влада Аврамов

ЕДИТ: Иначе добар је Флорензи друже, не сумњај, у кризи је малој, али мали гази...причао сам ти гледао сам га за У21, одскаче.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                Брате, гледам мулти и нмг да ухватим. Али сад сам видео на флешскору и игра неко крило Морао је јер је Освалдо повређен, али је на купи и сигурно да га гура у игру на полувремену.
                                Удине 2:0, Влада Аврамов
                                Ne igra krilo,lose ti je prikazana formacija,igra Pjanic krilo sa Destrom i Tottijem u napadu,a u vezi Bradley,ovaj smijesni Grk i buduci De Rossi

#the return

Comment

Working...
                                X