Kako je sprzio Guarin,da je malo vise isla lopta to bi bas golcina bila...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Kad god kiksne Juve,tad kiksne i Inter i to Napoli vesto koristi,koji je po meni glavni konkurent za titulu...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by soe View PostJa mislim da Juve nema nikakvu konkurenciju ove sezone,istina dosla su dva neocekivana poraza ali nista zabrinjavajuce.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ма ниједна екипа није нешто посебно конкретна. И Јуве се мучи - Катанија, Болоња, Милан, Интер, Фиорентина. Мада опет реално да имају најконретнију екипу и најдужу клупу. Доста фали и Наполију и Интеру.
Ево вечерас Интер без Гаргана и Камбијаса, просечна екипица...и да извуку нешто за ових 10 минута, дефинитивно су вечерас оше стајали на терену.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostМа ниједна екипа није нешто посебно конкретна. И Јуве се мучи - Катанија, Болоња, Милан, Интер, Фиорентина. Мада опет реално да имају најконретнију екипу и најдужу клупу. Доста фали и Наполију и Интеру.
Ево вечерас Интер без Гаргана и Камбијаса, просечна екипица...и да извуку нешто за ових 10 минута, дефинитивно су вечерас оше стајали на терену.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment