Izrazito cenim Sahtjor ali cu opasno uzeti u razmatranje keca na Juve u utorak.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by asprilja View PostIzrazito cenim Sahtjor ali cu opasno uzeti u razmatranje keca na Juve u utorak.
Originally posted by AK47 View PostOvo je sve zbog onih izjava pijanog Zemana...
Comment
-
27. minut , svi defanzivci Rome po zuti ..
Bit ce i koji crveni sigurno do kraja .
Comment
-
-
Originally posted by asprilja View PostMa bolja duplo u to nema sumnje, ali mi Juve deluje mocnije nego ikad.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOvaj Juventus mislim da moze do 1/2 LS,tesko da mogu ici dalje od toga...mislim da je za to potrebna jedna bas klasa u napadu jer im je golman+odbrana+vezni dio ekipe fenomenalan
тешко је предвиђати ток ЛШ, доста комплексно такмичење, ето види само прошлу сезону. Ако гледамо ствар са ове дистанце, а тек је почетак сезоне, сложићу се са тобом, ипак су ми Реал, Барса, Бајерн испред, остали су или ту у рангу са нама, или испод нас.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostСве је то ок, али ако не победиш екипу тог калибра, мсм на Шахтјор, на свом стадиону нема ти шта да тражиш у ЛШ, а ценим да овај Јуве има своју шансу тамо, мсм у ЛШ.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostMnogo je situacija kompleksnija da bi se tako povrsno gledalo.Juventus je za ovih 10 dana igrao 4 meca i ocekuju ih jos 2 do duzeg odmora od 3 dana.Bice jako tesko protiv Sahtjora,imaju strasnu kontru i brze pojedince,bice mnogo teze nego sa Romom gde je Zeman takticki podbacio,ostaviti ovoliki prostor na sredini je ludost protiv Peskare a ne Juventusa.
Криминал Земан, толико простора за најјачи део Јувентусове екипе, односно везни ред да просто изгледа као да ови Ромини стоје, а они мученици погибоше да затворе све то, огромна разређеност између одбране и нападе, и биће да је Земан изгорео у жељи, мислио је да еова екипа има снаге да игра једну отворену егал утакмицу са Јувентусом, не иде то тако, увек се изува пре воде...
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostDruze moj Sahtjor je i protiv Danaca dao 2 gola na kontru a ne na posed,oni najvise i vole tako da igraju,da prepuste igru,a imaju najbrzu tranziciju lopte koju sam ja video ove godine.
Comment
Comment