Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izrazito cenim Sahtjor ali cu opasno uzeti u razmatranje keca na Juve u utorak.
    Cuj prvi maj

Comment

• Ovo je sve zbog onih izjava pijanog Zemana...
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sahtjor je ozbiljna ekipa za Romu

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
          Izrazito cenim Sahtjor ali cu opasno uzeti u razmatranje keca na Juve u utorak.
          Друже, све сем кеца на јувентус Арени је изненађење, реално.

Originally posted by AK47 View Post
          Ovo je sve zbog onih izjava pijanog Zemana...
          Јесте претерао, која количина ароганције...а човека отерали из Звезде брже него што је дошао, матор је више он за ове ствари, бреин демиџ услед година у току.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
            Sahtjor je ozbiljna ekipa za Romu
            Ma bolja duplo u to nema sumnje, ali mi Juve deluje mocnije nego ikad.
            Cuj prvi maj

Comment

• 27. minut , svi defanzivci Rome po zuti ..

Bit ce i koji crveni sigurno do kraja .
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Sahtjor je ozbiljna ekipa za Romu
                Све је то ок, али ако не победиш екипу тог калибра, мсм на Шахтјор, на свом стадиону нема ти шта да тражиш у ЛШ, а ценим да овај Јуве има своју шансу тамо, мсм у ЛШ.

Comment

• Само молим Бога да се не умртви сад игра и остане на ових 3:0.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Ovaj Juventus mislim da moze do 1/2 LS,tesko da mogu ici dalje od toga...mislim da je za to potrebna jedna bas klasa u napadu jer im je golman+odbrana+vezni dio ekipe fenomenalan
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                      Ma bolja duplo u to nema sumnje, ali mi Juve deluje mocnije nego ikad.
                      Истина, и кад је била она Липијева екипа није оволико доминирала као овај Јуве сад, ок лига је била доста јача, али морамо се сложити да је ово на врхунском нивоу, демонстраиција силе...па да играш Серију Б успех је да не изгубиш 44 меча, ценим да ће после овог тај број бити 45, је врхунско достигнуће. А поред тога, показали смо снагу и у Лондону, Челзиј је сигуно у врху европских екипа по снази, у осталом прошле године су освојили ту ЛШ и не могу рећи да су били бољи у том мечу, чак супротно...

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        Ovaj Juventus mislim da moze do 1/2 LS,tesko da mogu ici dalje od toga...mislim da je za to potrebna jedna bas klasa u napadu jer im je golman+odbrana+vezni dio ekipe fenomenalan
                        А ако узмемо у обзир да Крај Лавова куца на наша врата у јануару ;)
                        тешко је предвиђати ток ЛШ, доста комплексно такмичење, ето види само прошлу сезону. Ако гледамо ствар са ове дистанце, а тек је почетак сезоне, сложићу се са тобом, ипак су ми Реал, Барса, Бајерн испред, остали су или ту у рангу са нама, или испод нас.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                          Све је то ок, али ако не победиш екипу тог калибра, мсм на Шахтјор, на свом стадиону нема ти шта да тражиш у ЛШ, а ценим да овај Јуве има своју шансу тамо, мсм у ЛШ.
                          Mnogo je situacija kompleksnija da bi se tako povrsno gledalo.Juventus je za ovih 10 dana igrao 4 meca i ocekuju ih jos 2 do duzeg odmora od 3 dana.Bice jako tesko protiv Sahtjora,imaju strasnu kontru i brze pojedince,bice mnogo teze nego sa Romom gde je Zeman takticki podbacio,ostaviti ovoliki prostor na sredini je ludost protiv Peskare a ne Juventusa.

Comment

Mnogo je situacija kompleksnija da bi se tako povrsno gledalo.Juventus je za ovih 10 dana igrao 4 meca i ocekuju ih jos 2 do duzeg odmora od 3 dana.Bice jako tesko protiv Sahtjora,imaju strasnu kontru i brze pojedince,bice mnogo teze nego sa Romom gde je Zeman takticki podbacio,ostaviti ovoliki prostor na sredini je ludost protiv Peskare a ne Juventusa.
                            Не кажем да че бити оваква утакмица ни близу, али Шахтјор тешко да ће са све оним бразилцима доћи у Италију да се брани....било како било, утакмица је више него битна, можда на крају буде и одлучујућа у борби за пролаз међу 16, ако њу пребродимо играмо са Данцима, ту можемо и да калкулишемо, капирам да и измиксована екипа би могла да однесе цео плен ту. Једноставно утакмица мора да се победи, императив, и у том мечу ћемо да видимо колико заиста вреди то наше "стиле Јуве".
                            Криминал Земан, толико простора за најјачи део Јувентусове екипе, односно везни ред да просто изгледа као да ови Ромини стоје, а они мученици погибоше да затворе све то, огромна разређеност између одбране и нападе, и биће да је Земан изгорео у жељи, мислио је да еова екипа има снаге да игра једну отворену егал утакмицу са Јувентусом, не иде то тако, увек се изува пре воде...

Comment

• Druze moj Sahtjor je i protiv Danaca dao 2 gola na kontru a ne na posed,oni najvise i vole tako da igraju,da prepuste igru,a imaju najbrzu tranziciju lopte koju sam ja video ove godine.

Comment

Druze moj Sahtjor je i protiv Danaca dao 2 gola na kontru a ne na posed,oni najvise i vole tako da igraju,da prepuste igru,a imaju najbrzu tranziciju lopte koju sam ja video ove godine.
                                Има истине, али неће играти антифудбал сигурно, попутн нпр. Челзија са Барсом, једноставно тешко одни да могу да одраде то на том нивоу, а и конституција екипе им недозвољава, исприсиће се они то је сигурно, и једино што треба да исконтролишемо то је та брза транзиција, мада са Маркизиом и Видалом у вези који превише трче ја ту не видим неки огроман проблем...окрени обрни, биће ту доста простора за Јуве, у осталом...све то на страну не треба потцењивати Шахтјор, али Јувентус је у том мечу изразити фаворит, кладионичарским жаргоном све преко 1.50 на кеца је поклон кладионице играчима.

Comment

Working...
                                X