Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav ludak sve ti jbm...

Koliko je samo dominantan.
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• This evening gets better and better...
      sigpic

Comment

• Не знам да ли је један дуел данас изгубио, колико сјајно користи своју физичку грађу.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Пањатри уместо Ђовинка ипак

Sta reci, Pogba zaista veliki talenat, ne znam sta je SAF gledao kada ga je pustio, njima ovakav veznjak treba ko leba...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Али кад Матри пре десетак минута проби, гледао сам около да се не сруши стадион

САФ се зајебао колико је матор, за 0 доведеш једног од најперспективнијих везних играча света. Па он нам је ове године решио три тешка меча Болоња, Наполи и сад ову након серије киксева.

Comment

• Vucko u svom stilu,igra se fudbala.
              Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Pa nije se on tehnicki zajebao, ovaj nije hteo da potpise ugovor. Njega (SAF-a) je najvise zajebao Raiola. Uglavio je sebi odlican procenat od prodaje Pogbe, ovaj takodje dobio mnogo vecu platu koju mu je Junajted nudio+covek igra cesto sto ovde ne bi bio slucaj. Nazalost veliki gubitak, ali eto drago mi je sto ce najverovatnije ispuniti potencijal.
                sigpic

Comment

• Originally posted by soe View Post
                  vucko u svom stilu,igra se fudbala.
                  колико је он моћан играч ја немам реч којом бих то описао, спрда се са фудбалом и то са пола гаса, невероватан смисао за ову игру и невероватна визија фудбала, јесте ме изнервирао против парме јер је по мом мишљењу директан кривац за гол, али брате свако греши.
                  звериште мирко !

Edit:
                  Originally posted by kingeric7 View Post
                  pa nije se on tehnicki zajebao, ovaj nije hteo da potpise ugovor. Njega (saf-a) je najvise zajebao raiola. Uglavio je sebi odlican procenat od prodaje pogbe, ovaj takodje dobio mnogo vecu platu koju mu je junajted nudio+covek igra cesto sto ovde ne bi bio slucaj. Nazalost veliki gubitak, ali eto drago mi je sto ce najverovatnije ispuniti potencijal.
                  какав проценат тебра, дошао човек за џ код нас :d
                  и што се плате тиче, ценим да не прима преко 2м годишње код нас, то је у пл ниска плата
                  Last edited by Brajkula; 19-01-13, 21:19.

Comment

• Samo je steta za Mirka sto se ne bavi ozbiljno fudbalom inace bi svega bilo.

Evo i krampa ga zabi na Mirkovu asistenciju .
                    Last edited by soe; 19-01-13, 21:23.

Comment

• Originally posted by soe View Post
                      Samo je steta za Mirka sto se ne bavi ozbiljno fudbalom inace bi svega bilo.
                      Ја га баш волим што је такав Гле асистенцију Пањтрију, мајстор. Даде га и шмеле Матри
                      Што се тиче примања Погбе, он прима 600к годишње, дакле смешно за услове ПЛ.
                      Spoiler
                      Buffon 6

Pirlo 3,5

Chiellini 3

Iaquinta 3

Marchisio 3

Vidal 2,7

Vucinic 2,7

Matri 2,2

Quagliarella 2,1

Lucio 2

Barzagli 1,7

Bonucci 1,7

Caceres 1,7

Lichtsteiner 1,7

Bendtner 1,5

Storari 1,5

Asamoah 1,4

Giovinco 1,4

Isla 1,4

De Ceglie 1,3

Pepe 1,3

Padoin 0,7

Giaccherini 0,6

Pogba 0,6

Marrone 0,4

Rubinho 0,2

Comment

колико је он моћан играч ја немам реч којом бих то описао, спрда се са фудбалом и то са пола гаса, невероватан смисао за ову игру и невероватна визија фудбала, јесте ме изнервирао против парме јер је по мом мишљењу директан кривац за гол, али брате свако греши.
                        звериште мирко !

Edit:

какав проценат тебра, дошао човек за џ код нас :d
                        и што се плате тиче, ценим да не прима преко 2м годишње код нас, то је у пл ниска плата
                        Siguran sam da je dobio pare od toga (Raiola), moguce i da gresim. Ne shvati me pogresno, nisam ogorcen, mozemo samo sebe da krivimo za to sto je otisao.

Vidis mislio sam da ima vecu platu.

U svakom slucaju covek je ucio (i dalje uci) od Skolsa i Pirla, nema greske. Mada je skroz drugaciji igrac.
                        sigpic

Comment

• Ако му Јунајтед није давао више од 600к онда је и требао да оде, плус што није имао минуте, човек отишао у клуб где ће играти и ево ове године 791 минут, 4 гола и 2 асистенције.
                          Све похвале за Мароту и Патриција, Пирло за 0, Погба за 0, Видал за 10м што је мало с обзиром да данас вреди бар 30м

Comment

Ако му Јунајтед није давао више од 600к онда је и требао да оде, плус што није имао минуте, човек отишао у клуб где ће играти и ево ове године 791 минут, 4 гола и 2 асистенције.
                            Potpis.
                            sigpic

Comment

• прва победа у 2013. добро је. :d
                              8 голова удинезеу у два меча ове сезоне, одлучно, нису то лаки мечеви. погба издоминирао, играч који је донео разлику вечерас, вучинић у свом стилу, видал такође, одбрана не толико сигурна али добро је остала је мрежа нетакнута.
                              још нешто муриел, о чему ви људи јуче причате, ништа данас, пар изгледних волеја је промашио, тј. једва да је лопту погађао, иоле добар нападач би бар један поспремио у гол, нема од њега ништа, просек који ће на крају завршити у ђенови, сијени и тсл.
                              извукао се лацио данас на сицилији, пенал, но ајде, идемо на +5, сутра наполи гостује у тоскани и искрено мислим да бодове неће видети, биће ту голова, али двојке тешко, таман да побегнемо првим пратиоцима и да наставимо лакше да дишемо пред мечеве фебруар и лш.

Comment

• Ma citav Udinese je bio los ne samo Muriel,kad se samo sjetim kako je teska bila utakmica prosle sezone protiv njih kad je Matri rijesio .

Comment

Working...
                                X