Brajkula please, Staridž po tebi isto nije dobar igrač itd. Kako bre tako donosiš mišljenje odmah, nema čekanja, i uglavnom više loše nego dobro... A da, Belfodil je extra! Da je doš'o Paulinjo tad bi bilo opet loša kupovina, nije kreativac. Belhanda, loša kupovina isto, nije ni čudo što ga je samo tražio Fenerbahče. Lukas Bilja, slab isto i vidi se zašto je toliko dugo u belgijskoj ligi. Trebao je Inter da zadrži Polija koji je tako lepo ispadao danas protiv Napolija! A da, on prelazi u Juve, biće opasan...
Inter igra veoma idiotski. Pa ovako je izgubio i od Sijene, samo što su oni dali gol manje. I šta sad, loš prelazni rok, jače igrače ima Sijena. Daj bre, ko ne vidi da je trener kriv taj veze nema. Pa ja sam kritikujem Stramu iako sam ga hvalio prethodnih meseci...
Inter igra veoma idiotski. Pa ovako je izgubio i od Sijene, samo što su oni dali gol manje. I šta sad, loš prelazni rok, jače igrače ima Sijena. Daj bre, ko ne vidi da je trener kriv taj veze nema. Pa ja sam kritikujem Stramu iako sam ga hvalio prethodnih meseci...
Comment