Supertalenat Minhena 1860, zaebao se sto je prerano otisao u Dortmund. Da je otisao u neki slabiji tim pa da napreduje kako se ocekivalo, imao bi BvB odlicnog igraca. Mada eto, mozda eksplodira sledece sezone, ako ne ode u drugi tim.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bundesliga 2012/2013
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by danijelkr View Post@Powerslave objasnio najbolje situaciju, neki dan sam sa AK47 o tome pricao. Dosli smo do toga da ce Gotze mozda u Pepovom Bayernu igrati spica, kao sto ce najvjerovatnije igrati u njemackoj repki jer na svojoj poziciji ne moze igrati pored zivog Ozila. Previse je kvalitetni vezni igraca u Njemackoj tako se mislim tezi spanskom modelu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
-
Kakva golcina Sahin-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
-
Inače evo jedna veoma interesantna činjenica. 1997. godine Bajern je postao prvak Nemačke, Borusija se okitila titulom prvaka Evrope, dok je Štutgart osvoji kup Nemačke. Može li se ponoviti scenario ?Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Bas sam o tome pisao u nekoj od najava, samo bi jos dodao da je Borussija 1995. i 1996. bila sampion Njemacke, pa osvojila LS 1997. Dosta slicnosti 2011. i 2012. prvaci Njemacke i mozda 2013. prvaci Europe.
Samo kolike su sanse da Stuttgart pobjedi Bayerna????? 0,000000000001 %
Comment
-
Stefan Effenberg najveci favorit za mesto novog trenera Schalkea.
Kakvo bi to ludilo bilo, on i Klopp za vreme derbija..sigpic
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostBas sam o tome pisao u nekoj od najava, samo bi jos dodao da je Borussija 1995. i 1996. bila sampion Njemacke, pa osvojila LS 1997. Dosta slicnosti 2011. i 2012. prvaci Njemacke i mozda 2013. prvaci Europe.
Samo kolike su sanse da Stuttgart pobjedi Bayerna????? 0,000000000001 %Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Pa dobro, realnost je da je Bajern možda, ili sigurno u ovom trenutku najjači i najdominantniji tim u Evropi, ali u svakom kolektivnom i individualnom sportu je sve moguće. Pa ne pobedjuju uvek favoritiOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment