Roma nema igre dok se nesto ne poslozi. Kakav Enrike , gledao sam danas mec i imao sam sta videti. 40 minuta ljudi nemaju akciju kuci protiv Kaljaria kojeg smo mi pobedili ... Juventus i Milan ce biti jaki videces. Inter nece toliko ,borice se za 3 poziciju. Mislim da je Fiorentina ili Napoli kandidat isto tu. Lazio uvek opasan kao i Udinese i to ce biti strasno strasno zeznuti. A taj Palermo ,jesu to oni sto je kuci izgubio od Udinezea 0-7 u najkriticnijem delu sezone ? Jako tesko gostovanje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Originally posted by Dacha View PostSda mi tek krivo sto nismo skroz preokrenuli ali dobro.Palermo je vrlo nezgodan,mozda je Inter mogao remi da izvuce,i ako sa bodom odete iz Palerma trebate biti srecni.Vrlo interesantno u prvom kolu,bice svacega ovde
I mi imamo sad tesku utakmicu protiv Napolija gostovanje
I nije mi nista cudno sto je Inter izgubio , jer je veoma tesko igrat protiv njih (Palermo) kad su domacini.
Al vidim dole vec pocinju komentari , tipa nece Inter bit medju prva 3 , Juve osvaja i te stvari
Sve je to neko zakljucio na osnovu prvog kola
Comment
-
Originally posted by Miko View PostRoma nema igre dok se nesto ne poslozi. Kakav Enrike , gledao sam danas mec i imao sam sta videti. 40 minuta ljudi nemaju akciju kuci protiv Kaljaria kojeg smo mi pobedili ... Juventus i Milan ce biti jaki videces. Inter nece toliko ,borice se za 3 poziciju. Mislim da je Fiorentina ili Napoli kandidat isto tu. Lazio uvek opasan kao i Udinese i to ce biti strasno strasno zeznuti. A taj Palermo ,jesu to oni sto je kuci izgubio od Udinezea 0-7 u najkriticnijem delu sezone ? Jako tesko gostovanje
Drugo, jednom ljudi pukli i to ponistava poslednjih 6-7 godina, bravo majstore.
Trece, objasni po cemu je to Juventus ispred Intera posle samo 1 kola i zasto si toliko siguran u borbu Intera za 3. poziciju.
Cetvrto, ponovicu ono sto je MVP rekao jednom prilikom a to je dam ti 100 eura da ne napises nista.sigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostI mi imamo sad tesku utakmicu protiv Napolija gostovanje
Po meni od ovih srednji klubova najteza gostovanja su Palermo,Napoli,Genoa ...
I nije mi nista cudno sto je Inter izgubio , jer je veoma tesko igrat protiv njih kad su domacini.
Al vidim dole vec pocinju komentari , tipa nece Inter bit medju prva 3 , Juve osvaja i te stvari
Sve je to neko zakljucio na osnovu prvog kolaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Taj Juventus ako odigra kako treba 3 utakmice,onda mozemo pricati o nekoj ozbiljnoj kandidaturi.Ovako,za sad nista ne zakljucujemo,nisu sigurno bolji po igracima od Intera i Milana
Comment
-
Pa Juventus je redovno gubio od Palerma u gostima,Palermo ima jak tim,Miccoli uvek odigra maestralno protiv juventusa,intera,milana ;)
Ne mozemo suditi nakon 1 kola..juve danas igrao odlicno ali setimo se prosle sezone,na polusezoni 2. na kraju jedva 7. mesto ;)
Ima se raditi jos,Inter prosle sezone ocajan start na kraju 2. mesto i bio je veoma blizu Milanu..Polako Seria A se vraca,dosta golova tako volim...
Na redu je sledece kolo,ocekujem isto ovoliko golova i dosta dobrih utakmicaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostRoma nema igre dok se nesto ne poslozi. Kakav Enrike , gledao sam danas mec i imao sam sta videti. 40 minuta ljudi nemaju akciju kuci protiv Kaljaria kojeg smo mi pobedili ... Juventus i Milan ce biti jaki videces. Inter nece toliko ,borice se za 3 poziciju. Mislim da je Fiorentina ili Napoli kandidat isto tu. Lazio uvek opasan kao i Udinese i to ce biti strasno strasno zeznuti. A taj Palermo ,jesu to oni sto je kuci izgubio od Udinezea 0-7 u najkriticnijem delu sezone ? Jako tesko gostovanje
http://www.football-italia.net/sep4c.html
Ti nemaš pojma o Kalču ako kažeš da Palermo nije teško gostovanje. Pogotovu je teško velikim timovima da igraju tamo, jer ljudi dolaze da navijaju u velikom broju tada. A ne protiv Ćezene, Atalante... Jbg takva je posećenost stadiona u Seriji A kod ovih timova poput Palerma kad dočekuju neke neatraktivne rivale...
I želim da vidim jake Milan i Juventus. Da se vrati sjaj Kalča i da se za titulu bore Milan, Inter i Juve a i da se priključe tu i Roma, Napoli...
Pa Lacio nije baš uvek jak. Igraju toplo-hladno iz sezone u sezonu. Sada izgleda da će spojiti dobro 2 sezone od kad je Edi Reha trener. Ali videćemo tek je prvo kolo prošlo...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPrvo, prijateljska ne znaci nista, Partizan se muci sa svima u JSL i ispada od konobara, batali to.
Drugo, jednom ljudi pukli i to ponistava poslednjih 6-7 godina, bravo majstore.
Trece, objasni po cemu je to Juventus ispred Intera posle samo 1 kola i zasto si toliko siguran u borbu Intera za 3. poziciju.
Cetvrto, ponovicu ono sto je MVP rekao jednom prilikom a to je dam ti 100 eura da ne napises nista.
Milan i Juventus - top 2 , Milan je ostavio Allegria za trenera koji je uzeo Skudeto i sigurno ce ici na novi , zadrzali su igrace , imaju strasan tim , malo na nekim pozicijama star ali iskustv uvek dobro dodje. Juventus doveo i zadrzao sto je najvaznije. Sigurno ce da idu kao po loju.
Inter,Napoli,Lazio - Borba za top 3 , Inter je tim koji je uvek u borbi za titulu ali mislim da ce top 3 biti maximum , 4 trener u 2 godine , sto je mnogo , mnogo je. Nema tu posle Murinja ni igre nicega. Salke ih nabio u LS , dok Leo nije dosao , tukli su ih u Italiji , gubili bodove glupo , Napoli i Lazio zadrzali tim a doveli potrebno , jaci su po meni nego prosle sezone i sigurno ce biti u borbi za top 3
Fiorentina,Roma,Udinese - Borba za top 4 i 5 - LE - Ovi timovi ce verovatno da se bore za LE. Udine nije delovao dobro protiv Lecea a mislim da bez Sanceza nece biti toliko jaka realizacija , verujem da je Mihajlovic napravio nesto u prosloj godini i da ce biti bolji , Roma Ispali od Slovana , losa igra danas , pre svega ocajna i tesko ce ovde biti
Cagliari,Palermo,Parma i Siena - Kaljari je dobio Romu , trener im je odlican i sigurno ce biti u top 10 , gostovanje ko god da im dodje biti ce tesko a oni na strani mogu svakome uzeti bodove. Palermo ima igru ali zna puci , otisao im je najbolji igrac i ko zna cega ce sve biti a poznavajuci Zamparinia jos ce neki trener otici xD. Siena je uvek solidna i verujem da ce biti u top 10
Chievo,Genoa i Atalanta - Timovi koji ce se vrtiti oko top 10 , kuci ce verovatno uzimati bodove , na strani mozda ponesto i sigurno ce bar pretpostavljam ostati u ligi ali nista vise
Lecce,Bologna,Novara,Catania i Cesena - Samo cu reci borba za opstanak i nista vise , svaki bod ce dobro dociSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Palermo nije tesko gostovanje ?
Tih 0-7 je bilo zbog toga kad su primili treci gol sto su poceli crveni kartoni da dolaze , a i Alexis i Di Natale svu imali fantastican dan ..
Ti si sve na osnovu jednog kola zakljucio ..
Ja mislim da ce ove godine Calcio biti bas interesantan , mislim da ce Milan da osvoji 99 % , ali mozda grijesim , uglavnom sezona ce biti odlicna , jos ako bi nastavili s ovim golijadama , strasno
Comment
-
Pa videces da ce Kaljari da bude oko 13-14 mesta kakvo crno top10..
Oni gube od ovih slabijih..
Juve ne moze da se bori za titulu,ali svakako ima jak tim za LS..dakle od 3-5 mesta ce biti ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Lacio, Juve i Napoli jesu jaci nego prosle sezone ali to ne znaci da nece morati da uigravaju ekipu i oni i da je zagarantovana stabilnost. Inter jeste imao mnogo promena ali to ne znaci da ce Gasperiniju trebati 100 godina da slozi sve. Pogledaj igracki kadar i uporedi sa Laciom i Napolijem posto ce se 100% sa njima boriti kako ti kazes. Zulio, Zaneti, Samjuel, Lusio, Maikon, Ranokia, Nagatomo, Snajder, Mota, Kambiaso, Deki, Alvarez, Dzonatan, Forlan, Paco, Milito, Zarate i jos poneki. Klasa do klase svi, doduse tu ima par neafirmisanih igraca ali veliki su talenti. Samo Milan ima jos takvu sirinu u Kalcu. Al zna se sve posle 1. kola.sigpic
Comment
-
Originally posted by Miko View PostJa zakljucujem na zadnje 2 sezone , Inter se sretno izvukao zahvaljujuci Leonardu u top 3 i onom periodu kada je Leonardo preuzeo tim i nanizao par dobrih rezultata, Juventus je napravio odlican posao , zadrzao igrace , otkupio one koje je trebao , ostao Conte trener i bice vrlo opasni i uci ce u LS. Lazio je isto zadrzao igrace i trenera kao i Napoli uz dovodjenje nekih sto je verovatno jacina. Inter je rasprodao po meni ono sto nije treboa ,Pandev koliko god da je bio nesposoban bio je toliko i prodoran. Eto je bio odlican bez obzira na sve. Videcete nakon 15 kola kako ce se stvari odvijati.
Znači Inter je bio blizu prošle sezone da završi kao 4. a da Udineze udje u TOP 3
Konte ostao trener. Evo jedna besplatna informacija, Del Neri je bio trener... Takođe mislim da ima Juve šanse da uđe u LŠ. Ova godina možda i jeste prekretnica za Juve ali treba da idu postepeno. Videli smo i danas a i pre da škripe neke pozicije kao što su štoper i levi bek.
Koje igrače zadržao Lacio. Maurija i Ernaneša, i koju još igračinu...
Inter opet ima jači tim i od Lacija i od Napolija.
Kol'ko samo lupaš za Pandeva, nisi odgledao nijedan meč prošle sezone pretpostvaljam. Nije nešto ni igrao baš puno, a kad je igrao to je bilo kriminalno. Jedina svetla tačka je gol Bajernu! A i nije igrač za TOP tim, za Napoli, Fiorentinu, Đenovu može da prođe...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ne vidim svrhu pisanja ako Miko kaze drugacije,pomirite se sa tim i to je to ;)
Comment
-
Kod Juventusa skripi levi bek..To je ostalo samo da se nadje,a pomalo i stoperi,inace ima veoma dobar vezni i napad
Dakle ponavaljdam Juve ulazi u LS ali ne verujem da ce se boriti za skudeto ;)Dreams are coming true.
Comment
-
A mislim da tu ne trebate raspravljati , Po igracima su najjaci Milan i Inter , onda par praznih mjesta , pa svi ostali ..
To kako ce ko igrati je druga prica , ali ako govorimo samo o imenima koja posjeduju timovi onda su Milan i Inter daleeeeeeeeko ispred svih u Italiji ..
Juventus mislim da ce iduce godine biti u 5 grama s njima , uz jos par pojacanja , Napoli je odlican , narocito se to odnosi na napad , ali ipak Cannavaro , Campagnaro , Aronica , Zuniga , Maggio ne mogu nikako da se porede sa Silvom , Nestom , Mexesom , Abateom , ili sa Ranocchiom , Samuelom , Luciom i Maiconom . Naravno , ja bih volio da Napoli osvoji , ali mislim ruku na srce da je to totalno nemoguce , ja bih bio prezadovoljan da opet uzmu trece mjesto .Last edited by Dale; 11-09-11, 23:21.
Comment
Comment