Jbg,sta ces,mora sad Milan da igra za Juve,da dobije Romu u sledecem kolu i Udinese u poslednjem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Kako se ne bih secao,dobro je igrao u Interu sa Krespom cinio sjajan napad jedno vreme,Hulio Rikardo Kruz
Nije smao Gigijevu nemoj tako :PDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Originally posted by Ray Ray View PostI to lepo udje poslednja 4 min + sudijska nadoknada i resi mec
Ali voleo je protiv Juventusa da igraIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Voleo nesto mnogo,kao da mu daje krila da daje Juveu golove,i on i Krespo,cini mi se 2005/06 je to bilo i odrzao se i sledece sezone mada je tad dosao Ibrahimovic,dobar tandem su bili,a setimo se i Verona kad opali bombu ne moze mu niko nista,mnogo sam voleo Verona iako je igrao za Inter igra i sada ali za Estudiantes.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Krle View PostDa, da Možda se sećaš onog meča protiv Udinezea na Meaci kad je dao gol u 95. minutu
Ali voleo je protiv Juventusa da igra
Comment
-
Originally posted by Ray Ray View PostDaaa Secam se, pogotovo je bio sjajan u onoj sezoni kad smo uzeli prvu titulu koja je dodeljena nakon calciopolia. I pored visine fantasticna tehnika i sjajan osecaj.
Novi neroazuro na forumu ;)IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Subota, maj 7. 2011.
18:00 Palermo - Bari Renzo Barbera
20:45 AS Roma - AC Milan Olimpico
Nedelja, maj 8. 2011.
15:00 Bologna - Parma Renato Dall'Ara
15:00 Brescia - Catania Mario Rigamonti
15:00 Cagliari - Cesena Sant'Elia
15:00 Internazionale - Fiorentina Giuseppe Meazza
15:00 Lecce - Napoli Via del Mare
15:00 Udinese - Lazio Friuli
20:45 Genoa - Sampdoria Luigi Ferraris
Ponedeljak, maj 9. 2011.
20:45 Juventus - Chievo Verona Olimpico Grande TorinoIO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ne,pobeda Milana, i remi Lazia i Udinesea najvise odgovara,naravno uz pobedu Juventusa.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostЗашто Јуве опет у недељу
Originally posted by manda View PostKrle,sto drzis tu pukotinu na avataru,gdje on igra,bio je u Lazio prije koju godinu.
Prošle sezone je igrao za Lazio, sad je bez tima i verovatno ide u zasluženu penziju.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment