Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A
Collapse
X
-
Cestitke navijacima Milana
Inace , gledao sam danas Palermo i ovo moram staviti :
http://www.youtube.com/watch?v=B27CutV6D3o
Kakav fail
Comment
-
A najjace je bilo hahaha , cekam Palermo na kladionici i kontam , hajde Fabrizio , nisi ti kreten da fulis kad on ovako hahahahha
Comment
-
Pih pobedi Udinese,i sad Juve mora da pobedi sutra,pobedom bi prisla Romi na -1,Laziu na -2 a Udineseu na -3,mora juve da dobije sve utakmice do kraja,a da se poklope rezultati...
FORZA JUVE!!!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Del Piero objasnio kako se sutaju penali , Juve vodi 1-0 , mislim da ce ovo biti jos jedna pobjeda za Juve ..
Comment
-
-
Lepiiii,Alex najbolji a nisam verovao da cu ovo reci ali Motta uz Alexa najbolji na terenuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Pa koju Ligu Sampiona hoce Juve kad Kjevo iz 2 napada u 2 minuta daje 2 gola, i zamalo 3.Dreams are coming true.
Comment
-
Comment
Comment